FIFA 15: Για πρώτη φορά Ελληνικό τραγούδι στο πιο διάσημο video game του πλανήτη (Βίντεο)

FIFA 15: Για πρώτη φορά Ελληνικό τραγούδι στο πιο διάσημο video game του πλανήτη (Βίντεο)
Μπάλα υπό τους ήχους ενός ελληνικού τραγουδιού θα έχουν την ευκαιρία να «παίζουν» όσοι αποκτήσουν το «FIFA 15», το κορυφαίο παιχνίδι του πλανήτη, που μόλις κυκλοφόρησε από την EA Games, μια από τις διασημότερες Αμερικάνικες εταιρίες video games.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως για πρώτη φορά στην συμπεριλαμβάνει ένα δικό μας track–ένας λόγος να «φουσκώσουμε» από εθνική υπερηφάνεια- και συγκεκριμένα το υπέροχο «Utopia» των Bang La Decks σε video game.

Αυτή μάλιστα είναι ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για το τραγούδι αυτό, μια και λίγο καιρό πριν ακούστηκε στο όγδοο επεισόδιο της άκρως επιτυχημένης καινούργιας σειράς, «Power» -αν την παρακολουθείτε, το γνωρίζετε ήδη.

Εκτός όμως από το «Utopia», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 και σκαρφάλωσε με ευκολία στις πρώτες θέσεις των charts–σίγουρα το έχετε χορέψει σε κάποιο club, όπως έχουμε κάνει και εμείς άλλωστε- έχει κι άλλες επιτυχίες από διάσημους της μουσικής βιομηχανίας, όπως τους: Avicii, Kasabian, Benny Benassi, Groove Armada, Rudimental κ.α.

Ακούστε το «Utopia» έτσι όπως περιλαμβάνεται στο «FIFA 15»:

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...