Freaky Fortune & RiskyKidd: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την 20η θέση

Freaky Fortune & RiskyKidd: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την 20η θέση
Επέστρεψε στην Ελλάδα η ελληνική αποστολή
Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έφτασαν από την Δανία στο Ελ. Βενιζέλος οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, οι οποίοι συμμετείχαν στο 59ο διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας την 20η θέση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μας υπστήριξε από την αρχή και η Panic Records που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία», ήταν τα πρώτα λόγια του Riskykidd.

Ο Θεόφιλος από τους Freaky Fortune, είπε με τη σειρά του: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν και έκαναν το να είμαστε σε εκείνη τη σκηνή πραγματικότητα. Τα δώσαμε όλα! Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και περάσαμε καλά το νούμερο ένα. Δεν υπάρχει το συναίσθημα όταν είσαι πάνω στη σκηνή. Είναι μια απίστευτη εμπειρία! Είναι καταπληκτικό όλο το ταξίδι από τα promotour μέχρι το live. Είναι όλο τεράστια εμπειρία», ενώ ο Νικόλας Ραπτάκης τόνισε σχετικά με το αποτέλεσμα της βαθμολογίας: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτό που είδατε. Ίσως δεν περιμέναμε να καταλήξουμε σε εκείνη τη θέση».

Όσο για τη νικήτρια του φετινού διαγωνισμου, Conchita Wurst, η ελληνική αποστολή μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Είναι τεράστια φωνή και μια πάρα πολύ ωραία παρουσία. Ήταν πολύ απλή και δυναμική έκανε αυτό ακριβώς που νομίζω ότι προοριζόταν. Είναι πολύ γενναίο να βγαίνει ο άλλος ακριβώς έτσι όπως θέλει να είναι και να λέει «Εγώ είμαι αυτό. Αν θέλετε να με αγαπήσετε με αγαπάτε». Την αγάπησε όλη η Ευρώπη».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...