George Clooney: “Ο Brad Pitt είναι μεγαλύτερος σταρ από εμένα”

George Clooney:
Στο εξώφυλλο του αμερικανικού αντρικού περιοδικού «Esquire» του Δεκεμβρίου φιλοξενείται ο 52χρονος ηθοποιός George Clooney, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του και πολύ καλό του φίλο, Brad Pitt, χαρακτηρίζοντάς τον ως το μεγαλύτερο movie star του κόσμου:

«Για πολλά χρόνια τώρα ο Brad Pitt είναι ο μεγαλύτερος movie star στον κόσμο. Μεγαλύτερος και από εμένα και από τον Leonardo DiCaprio.

Και πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο που το διαχειρίζεται. Δεν είναι καθόλου εύκολο για αυτόν. Είναι ένας τεράστιος κινηματογραφικός ηθοποιός αλλά δεν μπορείς να τον καταλάβεις, να δεις μέσα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον θεωρώ ταλαντούχο και έξυπνο και τα σχετικά. Απλά δεν μπορείς να τον καταλάβεις. Επίσης είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν Twitter. Κρατάει ένα μυστήριο για τον εαυτό του».

Στην ίδια συνέντευξη ο Clooney μίλησε και για τον Russell Crowe λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως ο Russell έχει πει αρκετά άσχημα πράγματα για εμένα, με έχει προσβάλει. Ποιος νομίζει ότι είναι ο τύπος; Ο Frank Sinatra;»

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...