Goin’ Through: “Ο Παντελής Παντελίδης είναι η μεγάλη σύγχρονη ανακάλυψη του διαδικτύου!”

Goin’ Through: “Ο Παντελής Παντελίδης είναι η μεγάλη σύγχρονη ανακάλυψη του διαδικτύου!”
Οι Goin’ Through σε πρόσφατες  δηλώσεις τους  μίλησαν για το ‘φαινόμενο’ Παντελής Παντελίδης!
Η επιρροή του διαδικτύου είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς καλλιτέχνες και ο Παντελής Παντελίδης είναι αποτέλεσμα του διαδικτύου.
Έτσι, το συγκρότημα απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν πιστεύουν ότι όλη αυτή την προβολή ο Παντελής Παντελίδης την κέρδισε μόνο μέσα από το διαδίκτυο.
Χαρακτηριστικά απάντησαν:

“Ξεκάθαρα!!! Αυτό το πράγμα το παραδέχεται και ο ίδιος,  το παραδέχεται και το περιβάλλον του, ότι αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποίησε αυτό το μέσο για να δημοσιοποιήσει τη δουλειά του, την εικόνα του, τα τραγούδια του και θεωρείται αυτή τη στιγμή απ’ όλους, δικαιολογημένα, ότι είναι η μεγάλη σύγχρονη ανακάλυψη του διαδικτύου. Κατά πόσο μπορεί να  είναι φαινόμενο ή όχι θα το κρίνει η ιστορία και το αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς και των χρόνων που θα ακολουθήσουν. Μπορεί όμως ο Παντελίδης και ο κάθε Παντελίδης international  ή local να θεωρείται  «φαινόμενο» από τη στιγμή που χωρίς να τον αναλάβει ένας μάνατζερ ή μια δισκογραφική εταιρεία, με μοναδικό όπλο τον υπολογιστή του και κάποια βιντεάκια που έχει γράψει μόνος του, να γίνεται τόσο δημοφιλής και τόσο αγαπητός μέσα από τα τραγούδια του.”

tralala.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...