“Greece welcomes you”: Το νέο διαφημιστικό βίντεο του ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Πως; Με ένα Flashmob βίντεο στο Λονδίνο και την Όλγα Κεφαλογιάννη σε πρώτο πλάνο.

Στο Λονδίνο, στο περιθώριο της World Travel Market, ο Ε.Ο.Τ. και το υπουργείο Τουρισμού, διοργάνωσαν στις όχθες του Τάμεση, μια μουσικοχορευτική εκδήλωση – Flashmob.

Τι είναι το Flashmob; Πρόκειται για εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας, μια ομάδα ανθρώπων συγκεντρώνονται σε ένα δημόσιο χώρο, κάποιοι αρχίζουν να χορεύουν και σιγά σιγά ενσωματώνονται στο χορό και οι περαστικοί.

Η υπουργός Τουρισμού εμφανίζεται στο 1:47 του βίντεο που στόχος του είναι να διαφημίσει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Ενστάσεις ωστόσο διατυπώθηκαν για το γεγονός ότι αν εξαιρέσει κανείς τη μουσική, τα στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού που προβάλλονται είναι ελάχιστα.

Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού, visitgreece.gr. Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα έγιναν εξ ολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία και φέρει τον τίτλο “Greece welcomes you” (Η Ελλάδα σας καλωσορίζει). Στο εξωτερικό προφανώς…

Στόχος του ΕΟΤ είναι να προβάλλει μια “μοντέρνα” εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, προσελκύοντας τουρίστες για να την επισκεφτούν. Η υποδοχή της νέας διαφημιστικής καμπάνιας πάντως από το ελληνικό κοινό, δεν είναι και η πλέον ένθερμη, κρίνοντας από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο.

Για την ιστορία τα τραγούδια που ακούγονται στο βίντεο είναι τα παρακάτω:

1. Γιώργος Ζαμπέτας – Σήκω Χόρεψε Συρτάκι 2. KINGS – Για Μια Φορά 3. Μπάμπης Στόκας – Βγες Στο Μπαλκόνι Να Δεις.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...