The Greek Diet. Το νέο βιβλίο της Μαρίας Λόη κυκλοφορεί από σήμερα στην Αμερική.(video)

Η πορεία της Ναυπάκτιας σεφ Μαρίας Λόη στην Αμερική συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Το εστιατόριο που άνοιξε πριν 3 χρόνια γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ήταν όπως φαίνεται μόνο η αρχή στην νέα της καριέρα. Το Loi Restaurant στο Upper West Side του Μανχάταν τίμησαν με την παρουσία τους διάσημες παρουσίες τόσο από τον χώρο της πολιτικής όπως ο Μπαράκ Ομπάμα με την πρώτη κυρία όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο με διάσημους ηθοποιούς από το Χόλυγουντ.

Τώρα η κυρία Λόη έχει άλλο ένα λόγο να είναι ευτυχισμένη. Το νέο βιβλίο της με τίτλο The Greek Diet, κυκλοφορεί από σήμερα στην Αμερική από τον μεγαλύτερο εκδοτικό Οίκο της χώρας, τον Harper Collins. Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελληνίδας σεφ. Η προπώληση του βιβλίου που γίνεται εδώ και λίγες μέρες μέσα από το Amazon φαίνεται πως  ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 6102014 115857 μμ

Το βιβλίο της είναι αφιερωμένο στην Ελληνική διατροφή και γίνεται ο καλύτερος πρεσβευτής των Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει 100 μοναδικές συνταγές οι οποίες περιέχουν τα βασικά συστατικά της Ελληνικής διατροφής όπως το ελαιόλαδο, το γιαούρτι αλλά και το κρασί και προσφέρει στους αναγνώστες την ευκαιρία να μάθουν τα οφέλη για την υγεία από την Μεσογειακή διατροφή.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 6102014 115901 μμ

Η κυκλοφορία έρχεται σε μια στιγμή που τα Ελληνικά διατροφικά προϊόντα καταλαμβάνουν συνεχώς μεγάλο μερίδιο της Αμερικανικής αγοράς.

Η παρουσίαση του βιβλίου από την «Ελληνίδα Μάρθα Στούαρτ» όπως την ονόμασαν τα Αμερικανικά Μέσα New Yorker και Daily News, θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Μανχάταν όπου θα παρευρεθούν σημαντικές διεθνής προσωπικότητες, ενώ έντονο θα είναι και το Ελληνικό χρώμα με παρουσίες από τον χώρο της Ομογένειας.

Το ίδιο διάστημα αναμένεται η κυκλοφορία του γιαουρτιού Loi και η έναρξη ενός από τα δύο νέα εστιατόρια της  στην καρδιά της Αμερικανικής μεγαλούπολης.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...