H Ελεν ντε Τζενέρις πρωταγωνίστρια στο “Μπρούσκο” του ANT1! (Βίντεο)

H Ελεν ντε Τζενέρις πρωταγωνίστρια στο
Η Ελεν ντε Τζένερις, η δημοφιλής αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε…. άθελά της στο ελληνικό σίριαλ «Μπρούσκο».
Και βεβαίως δεν το άφησε να περάσει ασχολίαστο.

Η Ντε Τζενέρις, παρουσιάστρια μεταξύ άλλων των τελευταίων Οσκαρ, έδειξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «The Ellen Show», ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, όπου ο ήρωας της σαπουνόπερας, ένας ιδιοκτήτης αμπελώνα σκέφτεται την παλιά του αγάπη, την οποία έχει σε μια παλιά φωτογραφία.

Η οποία φωτογραφία έτυχε να είναι αυτή της Ελεν ντε Τζενέρις από το λύκειο, όπως αποκάλυψε η ίδια. «Δεν πρόκειται για μοντάζ» διαβεβαίωσε.

Η Ελεν ντε Τζενέρις είπε ότι το ελληνικό σίριαλ της το υπέδειξε μια θαυμάστριά της εκπομπής της, η Μαρία από το Μαϊάμι, η οποία παρακολουθεί το «Μπρούσκο» από τη δορυφορική τηλεόραση.

Η 56χρονη παρουσιάστρια, δηλωμένη ομοφυλόφιλη, σχολίασε έκπληκτη: «Δεν το καταλαβαίνω, δεν ξέρω ελληνικά και ξέρω ότι τα μαλλιά μου ήταν μια ελληνική τραγωδία εκείνον τον καιρό… Και απ’ όλες τις φωτογραφίες μου, γιατί αυτή; Γιατί;»

Και ακολούθως, και αφού περιέγραψε πώς αυτό το κούρεμα της προέκυψε, συνέχισε με το ίδιο λεπτό χιούμορ της: «Αν κάποιος στην Ελλάδα μας βλέπει τώρα, ας εξηγήσει σε αυτόν τον άνδρα ότι δεν θα ξαναείμαστε ποτέ μαζί»…

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...