H Κροτόνε ξανάρχεται για Κουτρουμπή, επέκταση και Λιέγη για Λουντ

H Κροτόνε ξανάρχεται για Κουτρουμπή, επέκταση και Λιέγη για Λουντ

Η Κροτόνε θέλει ξανά τον Γιώργο Κουτρουμπή και φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Παναθηναϊκό το ποσό με το οποίοι οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει και το καλοκαίρι για τον Έλληνα αμυντικό.

Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με την Κροτόνε για την παραχώρηση του Γιώργου Κουτρουμπή με αντίτιμο 1,3 εκ. ευρώ, όμως το deal δεν ολοκληρώθηκε καθώς η ιταλική ομάδα προχώρησε σε λύση άλλου στόπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κροτόνε έχει ανάγκη από στόπερ και τον Γενάρη, με τον Κουτρουμπή να είναι ο βασικός της υποψήφιος και δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει σχεδόν το ίδιο ποσό για τον Έλληνα αμυντικό.

Παράλληλα για τον Ρόμπιν Λουντ ενδιαφέρεται η Σταντάρ Λιέγης, όμως ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φινλανδού προκειμένου να εισπράξει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από την μεταγραφή του.

H Σταντάρ Λιέγης έχει στο στόχαστρό της τον Λουντ ενόψει Ιανουαρίου, όμως το γεγονός πως το συμβόλαιο του Φινλανδού λήγει το καλοκαίρι δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις στον Παναθηναϊκό καθώς ο παίκτης θα μπορεί να μπει σε συζητήσεις με όποια ομάδα θέλει από την 1η του νέου χρόνου.

Σύμφωνα με αναφορές στον αθλητικό Τύπο οι «πράσινοι» σκέφτονται να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Λουντ προκειμένου να αποσπάσουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από την πώληση του παίκτη. Ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις του διεθνή μέσου.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/304169-H-Krotone-xanarchetai-gia-Koytroympe-epektase-kai-Liege-gia-Loynt ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...