H «έκρηξη» της Κεφαλογιάννη για το βρετανικό ριάλιτι με τα όργια

H «έκρηξη» της Κεφαλογιάννη για το βρετανικό ριάλιτι με τα όργια
Την παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη προκάλεσε η μετάδοση ριάλιτι σόου από το αγγλικό κανάλι «channel 4» που δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας εικόνες από τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα.

Η υπουργός θα αποστείλει άμεσα επιστολή διαμαρτυρίας στην αγγλίδα επιτετραμμένη στην Αθήνα, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Επιπλέον, η κ. Κεφαλογιάννη ζήτησε από το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το βράδυ της περασμένης Τρίτης από τον αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό «Channel 4» παρουσιάζει εικόνες από τη ζωή Άγγλων τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, περιοχή που αποτελεί προορισμό πολλών συμπατριωτών τους κάθε Καλοκαίρι.

Ωστόσο οι εικόνες του δυσφημούν την χώρα μας καθώς δείχνει τους νεαρούς – στην πλειοψηφία τους – Άγγλους να δηλώνουν ότι μετέχουν σε σεξουαλικά όργια με αγνώστους, ότι είναι συνεχώς μεθυσμένοι, ότι γίνονται επεισόδια, χωρίς να υπάρχει έλεγχος από κανέναν και πολλά άλλα που σίγουρα μόνο θετικό αντίκτυπο δεν έχουν για την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...