H απάντηση Κοτσανά στο δήμαρχο Ναυπακτίας.

Αν και τις προηγούμενες ημέρες ταχθήκαμε κατά της δημοσιοποίησης της απάντησης Κοτσανά προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για τη θητεία του στον δήμο Αντιρρίου,λόγω της απουσίας του λογότυπου του nafpaktianews από το αρχείο που χρησιμοποίησε ως απάντησή του στον δήμαρχο και επειδή κατηγορηθήκαμε για λογοκρισία,ενώ λογοκρίθηκε πρώτα η δουλειά μας (απουσιάζοντας το λογότυπο),δημοσιεύουμε σήμερα το βίντεο-απάντηση του κ.Κοτσανά,απάντηση που οφείλαμε να μεταδώσουμε αφού είχαμε μεταδώσει την τοποθέτηση του δημάρχου.

Η λογοκρισία είναι κάτι που δεν αρμόζει στο Nafpaktianews.

Το κείμενο που συνοδεύει την απάντηση-βίντεο Κοτσανά είναι το εξής:

Στο παρακάτω βίντεο, θα βρείτε την απάντηση για τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Μπουλές, στην προηγούμενη συνεδρίαση  (στις 10/2/2014), του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας.

Ο έχων την ευθύνη της απάντησης:

Ανδρέας Κοτσανάς.

Υ.Γ. Για άλλη μια φορά, ζητώ συγνώμη για τον εκνευρισμό μου, αλλά θεωρώ πως δεν είναι δίκαιο, αυτός να καταλογιστεί μόνο σε μένα και να κρύψει το ρεσιτάλ πολιτικής διαστρέβλωσης, που έδωσαν οι κ.κ. Μπουλές και Σικώλας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ NAFPAKTIA NEWS ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΎΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ NAFPAKTIA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΝΑ.

  2. ποιος ειναι ο κοτσανας και ασχολειστε μαζι του;;; οι πραξεις του καθενος δειχνουν και το επιπεδο που τον διακατεχει. την μια επιθεση εναντιον του μακαριτη κολοβου, την αλλη στυλο εναντιον του προεδρου του δημοτικου συμβουλιου…. τι να πει κανεις να τον χαιρονται εκει στη παραταξη του κ κολοβου. πολυ καλο κανει στον παπαθαναση και στο μπουλε.

  3. Ο κ. Καρακώστας φυσικός δεν είναι;; Να μας εξηγήσει με τι ταχύτητα αναπήδησε ο στυλός στο τραπέζι , και προς πια κατεύθηνση κινήθηκε, και ΑΝ επηράστηκε από τα ρεύματα αέρα που υπήρχαν στο χώρο εκείνη τη χρονική στιγμή.

  4. μπραβο για την σταση σας να ανεβασετε την απαντηση του κ Κοτσανα η οποια ειναι και ολων των Αντιρριωτων΄

  5. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ . ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΘΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ . ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ

  6. Ποιον ενδιαφέρει πραγματικά ο στυλός, ο Κοτσανάς, ο Σικόλας και δε συμμαζεύεται. Έρχεται καταιγίδα και μεις ασχολούμαστε με μ@λ@κιες. Όλα αυτά μου θυμίζουν μεσημεριανές εκπομπές. Το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά. Καιρός να πάμε για άλλα. Υπάρχει πλήξη μεγάλη.

  7. Εγώ κύριοι αναγνώστες έχω καταλάβει εδώ και αρκετό καιρό κάτι το πολύ απλό:
    Όσα καλά γίνονται στο Δήμο μας οφείλονται όλα στον τιτανομέγιστο Μπουλέ. Αντιθέτως όλα τα δεινά τα προκαλούν ‘ολοι οι άλλοι που επιπροσθέτως δρουν δόλια και με μοναδικό στόχο να βλάψουν τα συμφέροντά μας.
    Κύριοι ναι έτσι είναι. Αν δεν πείθεστε από μένα τον ταπεινό πάρτε και διαβάστε την έγκριτη τιτανοφυλλάδα, το ΕΜΠΡΟΣ και θα πεισθείτε πάραυτα.
    Συστρατευθείτε με τον τιτανομέγιστο, επιτέλους !!!!

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ NAFPAKTIANEWS ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ

  9. Ο φιλος μας που λεει πως ο Κοτσανας αντιπροσωπευει το Αντιρριο κανει πολυ μεγαλο λαθος. Εχουν γινει λαθη στο παρελθον στα οποια εχει μεγαλο ποσοστο ευθυνης ο Κοτσανας … ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ

  10. θα φαει τετοιο μαυρο ο κοτσανας αλλα κι ο κακομοιρος ο τακης που τον εχουν για μαριονετα και ενω παρακολουθει την παρεκτροπη δεν κανει κιχ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...