H απάντηση της κόρης του Γιώργου Μπαμπινιώτη για τις κατηγορίες

H απάντηση της κόρης του Γιώργου Μπαμπινιώτη για τις κατηγορίες
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες απαντά μέσω του δικηγόρου της Ηλία Αναγνωστόπουλου η Φλώρα Μπαπινιώτη, κόρη του πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργού Παιδείας, Γιώργου Μπαμπινιώτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου της που δημοσιεύει το pkool.gr οι τέσσερις εισαγγελείς που ερεύνησαν την υπόθεση έκριναν ότι δεν υπάρχουν  «στοιχεία που επιβεβαιώνουν την καταγγελία των γονέων της πρώην μαθήτριας και πρότειναν την αθώωση της κυρίας Μπαμπινιώτη», ενώ σημειώνεται πως ο Αρειος Πάγος αναίρεσε το προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και αθώωσε την κόρη του κ. Μπαμπινιώτη.

Σημειώνεται πως η κόρη του κ. Μπαμπινιώτη κατηγορείται σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, πως είχε συνάψει ανήθικη σχέση με ανήλικη μαθήτρια της την περίοδο -το 2008- που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως συνήγορος της Φλώρας Μπαμπινιώτη επισημαίνω τα εξής σε σχέση με διάφορα δημοσιεύματα για την εκκρεμή υπόθεσή της:

1. Τέσσερις Εισαγγελείς που ερεύνησαν διαδοχικά την υπόθεση, έκριναν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν
την καταγγελία των γονέων της πρώην μαθήτριας και πρότειναν την αθώωση της κ. Μπαμπινιώτη.

2. Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και αθώωσε την εντολίδα μου για το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών.

3. Οι καταγγελίες των γονέων της πρώην μαθήτριας έχουν διαψευστεί κατ’ επανάληψη και επισήμως από την ίδια.

4. Η παραπομπή της κ. Μπαμπινιώτη δεν έχει γίνει αμετάκλητη, η ίδια, δε, έχει δικαίωμα να τεκμαίρεται αθώα και να γίνεται σεβαστή η προσωπικότητα και η οικογενειακή και προσωπική ζωή της.

5. Οι αναφορές στον πατέρα της εντολίδος μου Γεώργιο και στις (πρώην ή νυν) ιδιότητες του ιδίου είναι άσχετες με την υπόθεση και δεν εξυπηρετούν κανένα θεμιτό σκοπό.

6. Η αναφορά σε ανώνυμες «πηγές» περί δήθεν εμπλοκής της εντολίδος μου σε άλλο περιστατικό είναι κακόβουλες και συκοφαντικές.

7. Ο σεβασμός των άμεσα ενδιαφερομένων προσώπων και των θεσμών επιβάλλει τον διακριτικό χειρισμό της υποθέσεως και την αποφυγή ανακριβειών, υπερβολών και περιττών χαρακτηρισμών.

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2012
Ηλίας Γ. Αναγνωστόπουλος».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...