H απάντηση του Ανδρέα Κοτσανά σε δημοσίευμα για τις συναντήσεις του με Γκίζα-Λουκόπουλο

Σχετικά με την ανάρτηση τοπικού μέσου που αφορούσε τη συνάντηση με το δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής σε διαμέρισμα της Ναυπάκτου, καταδεικνύεται περίτρανα η αναξιοπιστία, το ήθος αλλά και το ύφος του συγκεκριμένου μέσου, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο, τροποποίησε την ανάρτησή του αναφέροντας ότι δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, μια συνάντηση όμως η οποία δεν υπήρξε ΠΟΤΕ.
Σε ότι αφορά τη συνάντησή μου με τον κ. Γκίζα, αυτή πραγματοποιήθηκε χωρίςτην παρουσία του κ. Τσουκαλά (άλλη μια ανακρίβεια του ) ,αλλά με την παρουσία του κ. Θ.Κοτρωνιά.
Οι διάλογοι που διέρρευσαν και παρατίθενται είναι επιλεκτικοί, αλλά η ουσία της συνάντησης η οποία δεν αποτυπώνεται στο δημοσίευμα, ήταν η πρόταση από μεριάς του κ. Γκίζα να δεσμευτώ για συνδιοίκηση με τους κ.Μπουλέ και Νταουσάνη, με δεδομένο ότι ο κ. Τσουκαλάς είχε δηλώσει ξεκάθαρα τη στήριξή του.
Τα ανωτέρω τέθηκαν ως προυπόθεση από μεριάς του κ.Γκίζα για τη συνέχιση της συζήτησης, αλλά όταν ζήτησα να δηλώσει ξεκάθαρα ο κ.Μπουλές πριν τις εκλογές αν θα στηρίξει ή όχι τον κ.Γκίζα, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει πριν τη διεξαγωγή της δεύτερης εκλογικής διαδικασίας, δεσμευόμενος κάτι τέτοιο να γίνει μετά απ’ αυτή.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω, η συζήτηση κατέστη αδιέξοδη, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επομένη ημέρα.
Το ραντεβού αυτό πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά και από πλευράς του κ. Γκίζα ερωτώμενος αν έχει αλλάξει κάτι στην αποφασή μου για συνδιοίκηση με τους κ. Μπουλέ και Νταουσάνη, ανέφερα ότι σε καμία περίπτωση δεν αποδέχομαι τελικά την πρόταση αυτή

Για μας ο Κλεισθένης παραμένει όχημα συνεργασίας και όχι συναλλαγής. Και για το σκοπό αυτό είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε τα μέγιστα για το καλό της Ναυπακτίας, έστω κι αν για την ώρα, δεν είναι ορατές οι προυποθέσεις σύγκλισης.
Υ.Γ. Τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν όχι υπό καθεστώς πίεσης, όπως επέβαλλε η εκλογική διαδικασία, αλλά κατόπιν ενός πρόσφορου και πάνω από το τραπέζι εποικοδομητικού διαλόγου.

Με εκτίμηση 
Ανδρέας Κοτσανάς



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...