H γυναίκα που ζει για να παλεύει με αλιγάτορες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H γυναίκα που ζει για να παλεύει με αλιγάτορες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο, κάνει η Ashley Lawrence, η οποία καθημερινά παλεύει με αλιγάτορες, ώστε να τους μετακινεί σε ασφαλή σημεία στους υγρότοπους Everglades, στην Φλόριντα.
Η 25χρονη, δουλεύει με παγιδευμένα άγρια ζώα εδώ και πολλά χρόνια και η “μάχη” με τους αλιγάτορες, είναι κάτι που απολαμβάνει.

“Νομίζω ότι μέχρι στιγμής, δεν έχω πάθει κάτι λόγω της ικανότητάς μου να διαβάζω τη συμπεριφορά των ζώων” δήλωσε στους Miami New Times και πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει άλλο επάγγελμα.

Συνήθως αντιμετωπίζει μεγάλους αρσενικούς αλιγάτορες μέσα στο εθνικό πάρκο, στα πλαίσια της δράσης της ομάδας “Gator Boys”.

Τις ενέργειες της ομάδας, καταγράφει το Animal Planet. Στόχος των “Gator Boys”, είναι να διασώζουν τους αλιγάτορες, πριν πέσουν στα χέρια κυνηγών, που τους σκοτώνουν και τους πουλάνε για το δέρμα και το κρέας τους.

Οι αμερικανικοί αλιγάτορες, βρίσκονται συνήθεις στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, ενώ μόνο στη Φλόριντα και τη Λουιζιάνα, ο αριθμός τους ξεπερνά το 1.000.000. Συνήθως ζουν σε βάλτους, ποταμούς και λίμνες.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...