H κλέφτης ή βλαξ ο Σημίτης, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει!

 «Ολυμπιακή» καθυστέρηση της δικαιοσύνης, για τις μίζες της εποχής των Ολυμπιακών του 2004, αλλά επιτέλους μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών όλοι! Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες που εμπλέκουν τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για μίζες, στη σύμβαση για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων (C4I) και το θέμα, σχολίασε στην ραδιοφωνική εκπομπή του, στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου, λέγοντας ότι ή είναι μπλεγμένος και ο Σημίτης ή ήταν τόσο βλάκας που δεν πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε γύρω του!

Εκείνη ήταν η μαύρη περίοδος για την χώρα, όταν έγιναν απίστευτες σπατάλες και υπερκοστολογήσεις, με δισεκατομμύρια να έκαναν «φτερά» για άλλες πολιτείες, σε εμβάσματα που τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Τα σπασμένα των κυρίων του «δεν κατάλαβα τίποτα», πληρώνει η χώρα με τα μνημόνια!

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ακροατή της πετυχημένης πρωινής εκπομπής του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στα σκάνδαλα της εποχής Σημίτη, λέγοντας ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, «ή τα ήξερε και επομένως εμπλέκεται ή δεν τα ήξερε και επομένως ήταν βλάξ και δεν έκανε για Πρωθυπουργός».

«Ένα από τα δύο συνέβαινε δεν μπορεί να μην έχει εύθηνη ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, ούτε για την άγνοια, ούτε για την γνώση», σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης.

Ποτέ δεν είναι αργά, λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά το θέμα με τις μίζες για το C4I, έχει αρχίσει να… σαπίζει στα συρτάρια των αρμοδίων υπηρεσιών.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/290915-H-klephtes-e-blax-o-Semites-alle-exegese-den-yparchei ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...