H νέα εμφάνιση της σκελετωμένης Τζολί που σοκάρει (Φωτογραφίες)

Παρασκευή 27/05/2016 – 17:21jolie.mainΑνησυχία προκαλούν οι νέες φωτογραφίες με την τρομακτικά αδυνατισμένη Αντζελίνα Τζολί να επιστρέφει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια έπειτα από βόλτα με την κόρη της, Βιβιάν.
Αν και η χολιγουντιανή σταρ φοράει ένα φαρδύ λευκό φόρεμα, που «καλύπτει» το υπερβολικά αδύνατο σώμα της, τα σκελετωμένα χέρια της είναι εκτεθειμένα και η θέα τους προκαλεί προβληματισμό για το τί πραγματικά «βασανίζει» την διάσημη πρωταγωνίστρια. Βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποιο σοβαρή ασθένεια ή η εικόνα της είναι αποτέλεσμα ενός φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος;
jol1
Φήμες θέλουν τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, να ετοιμάζει το διαζύγιο, καθώς για εκείνον είναι πλέον ο μοναδικός τρόπος που του απέμεινε για να την «αφυπνίσει» ψυχολογικά.
jol2
Τα δημοσιεύματα θέλουν την βραβευμένη ηθοποιό και πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ να ζυγίζει μόλις 35 κιλά και να αδυνατίζει όλο και περισσότερο.
jol3
Άλλα μέσα αναρωτιούνται μήπως η Αντζελίνα «έχει μεγάλο βάρος στους ώμους της» με αφορμή τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο London School of Economics.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...