H πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγ.Σμπούκη απαντά στον απολογισμό Γκίζα για τα οικονομικά της επιχείρησης-Περιμένουμε λύσεις και όχι νέα χρέη

Προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γκίζα

Κύριε Δήμαρχε

Με ικανοποίηση διάβασα τον απολογισμό σας για τα χρέη της ΔΕΥΑΝ που τα προσδιορίζετε στο ποσό των 5.200.000€Αν αφαιρέσετε τις 400.000€ προς τους προμηθευτές που αφορά συνήθη δραστηριότατα απομένουν 4.800.000€. Ξεχάσατε να αναφέρεται ότι τα 2.300.000€ από αυτά τα δημιουργήσατε εσείς την τελευταία τριετία και μάλιστα είναι ληξιπρόθεσμα από την στιγμή που δεν τα πληρώνετε.Απομένουν λοιπόν 2.500.000€ που παραλάβατε απολύτως ρυθμισμένα σε βάθος χρόνου επί προεδρίας μου στη ΔΕΥΑΝ. Από τις ημερομηνίες που αναφέρεται και συμφωνώ προκύπτει επίσης ότι επί θητείας Λουκόπουλου κανένα χρέος δεν προστέθηκε στη ΔΕΥΑΝ. Δώσαμε μονο λύσεις σε πολλά προβλήματα που καλέστηκα να αναλάβω.

Τέλος χαίρομαι που αναγνωρίζεται ότι η απόφαση του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων με υπογραφή Υπουργού που πετύχαμε επί της θητείας μας, επί θητείας του κ. Λουκόπουλου όπως λέτε, απέδειξε ότι η Περιφέρεια χρέωσε παράνομα την ΔΕΥΑΝ και τους Ναυπάκτιους με πάνω από 2.000.000 κάτι που δεν αμφισβήτησε ούτε το Εφετείο.

Απλώς αποφάσισε τον παραλογισμό ότι η Περιφέρεια μας φέσωσε και υπέγραψε οι Ναυπάκτιοι να πληρώσουν το τίμημα περνώντας το χρέος από την Περιφέρεια στην ΔΕΥΑΝ. Σας ερωτώ λοιπόν σε τι ενέργειες διοικητικές και πολιτικές προβήκατε τρία χρόνια τώρα προς την Περιφέρεια? Μετά τη δικαστική απόφαση που ήταν υπέρ μας ώστε να αναλάβει τις ευθύνες της και να πληρώσει τον εργολάβο καθώς και πως σκέφτεστε να υπερασπιστείτε τους Ναυπάκτιους από την προφανή αυτή αδικία? σκοπεύετε να δείξετε τους υπεύθυνους η θα σιωπήσετε πάλι.

Σαν νομικός γνωρίζετε πολύ καλύτερα από τον καθένα τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε έτσι ώστε να τελειώσει η υπόθεση. Όσο διετέλεσα πρόεδρος στην ΔΕΥΑΝ, κάναμε αυτά που έπρεπε απέναντι στους πολίτες και όλα αυτά που καλεστηκαμε να τακτοποιήσουμε .

Τώρα η ΔΕΥΑΝ είναι στα δικά σας χέρια και περιμένουμε λύσεις και ΟΧΙ τη δημιουργία περισσότερων χρεών και προβλήματων όπως μόνος σας αναφέρατε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...