H Aγγελική Ηλιάδη τα “έσπασε” στον Κωνσταντίνο Αργυρό

H Aγγελική Ηλιάδη τα
Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες
Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio και στον Κωνσταντίνο Αργυρό βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη το βράδυ της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια, που εμφανίζεται στο πλευρό του Αντύπα και του Νίκου Κουρκούλη, αφού βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και να διασκεδάσει.

Ο Κωνσταντίνος ως άψογος οικοδεσπότης, κάλεσε την τραγουδίστρια στην πίστα όπου τραγούδησαν παρέα κάποιες από τις επιτυχίες της.

Η Αγγελική Ηλιάδη όμορφη και λαμπερή όπως πάντα επέλεξε να φορέσει ένα στενό παντελόνι με σκισίματα το οποίο συνδύασε άψογα με ένα λευκό T-shirt.

Η τραγουδίστρια όπως όλα δείχνουν διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην ζωή της, αφού τα πράγματα τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα η Αγγελική φροντίζει να μας ενημερώνει για το πώς κυλούν οι μέρες της μέσω των social media και συγκεκριμένο ανεβάζοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...