Το βίντεο με ερωτήσεις που έχουν διατυπωθεί σε ταινίες, δείχνει ότι «τις παλιές καλές εποχές, τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα… προσωπικά!». 

Βροχή ερωτήσεων. Για την ηλικία, την καταγωγή, την ψήφο, το ύψος του μισθού και δεν έχει τελειωμό.

Είναι ο πρωτότυπος τρόπος της Finos Film με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, υπενθυμίζοντας ότι «τις παλιές καλές εποχές, τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα.. προσωπικά!».

Από το βίντεο, με σκηνές από γνωστές ταινίες, περνούν σειρά πρωταγωνιστών, η Ρένα Βλαχοπούλου, που είτε προδίδεται από τον βήχα της κρυφακούγοντας μία τηλεφωνική συνομιλία, είτε κι η ίδια, που πρέπει να απαντήσει πότε και πού γεννήθηκε.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης έχει μια άλλη απορία. «Πόσα βγάζεις;» ρωτά την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από μεγάλη ανάκριση περνά ο Κώστας Βουτσάς, τόσο από τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, όσο και από άλλους ηθοποιούς, καθώς καλείται να απαντήσει τόσο για όλα του τα στοιχεία, όπως και για ερωτήσεις που σχετίζονται με το «τι καπνό φουμάρει» και «τι ψήφισε».

Τη λύση δίνει ο Ορέστης Μακρής, έστω και για λόγους που δεν σχετίζονται με τη διακριτικότητα, αλλά με το δόγμα της τάξεως και της ηθικής. Κι αυτό, γιατί όταν στην ταινία «Η Θεία από το Σικάγο» περνά με τις παραταγμένες κόρες του μπροστά από ένα ζευγάρι που απολαμβάνει τρυφερές στιγμές, η εντολή του είναι ξεκάθαρη: «Κεφαλή δεξιά»!

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...