H Irish Thoroughbred Marketing τιμά τις ελληνικές ιπποδρομίες

H Irish Thoroughbred Marketing τιμά τις ελληνικές ιπποδρομίες

 – Ειδική κούρσα στο διεθνές φεστιβάλ του Leopardstown παρουσία εκπροσώπων της Ιπποδρομίες ΑΕ

Ειδική κούρσα στο διεθνές φεστιβάλ του Leopardstown παρουσία εκπροσώπων της Ιπποδρομίες ΑΕ                                               

Με μια κούρσα αφιερωμένη στις ελληνικές ιπποδρομίες, στο διεθνές ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Leopardstown στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, η Irish Thoroughbred Marketing τίμησε για το έργο της την Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της «Διεθνούς Ημέρας», που πραγματοποιήθηκε στον ιππόδρομο του Δουβλίνου, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017. Εκπρόσωποι της εταιρείας βρέθηκαν στο Leopardstown και απένειμαν το κύπελλο στον νικητή της έκτης κούρσας του προγράμματος.

Είναι η πρώτη φορά που οι ελληνικές ιπποδρομίες τιμώνται με αυτό τον τρόπο διεθνώς, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αναγνώριση του έργου αναβάθμισης του ιπποδρομιακού προϊόντος, που έχει επιτελέσει η Ιπποδρομίες ΑΕ.

2
Κωνσταντίνος  Λουκόπουλος, Racing Manager της Ιπποδρομίες ΑΕ,  David Wachman, εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας του νικητή ίππου,  Fin Powrie, Director of Racing της Ιπποδρομίες ΑΕ,  Donnacha O’ Brien, αναβάτης του νικητή ίππου,  Aidan O’ Brien, προπονητής του νικητή ίππου

Ισχυροί δεσμοί μεταξύ ελληνικών και ιρλανδικών ιπποδρομιών

Η παρουσία της Ιπποδρομίες ΑΕ στο Leopardstown αντικατοπτρίζει την εξαιρετική σχέση ανάμεσα στις ελληνικές και τις ιρλανδικές ιπποδρομίες. Εξάλλου, στελέχη της Irish Thoroughbred Marketing – θυγατρική εταιρεία της διοργανώτριας αρχής των ιρλανδικών ιπποδρομιών, υπεύθυνη για την προώθησή τους – έχουν βρεθεί ήδη τρεις φορές στο Μαρκόπουλο και έχουν παρακολουθήσει από κοντά τις ελληνικές κούρσες.

Επιπλέον, η ιρλανδική εταιρεία συνεργάζεται ενεργά με την ελληνική ιπποδρομιακή κοινότητα, παρέχοντας κίνητρα σε Έλληνες ιδιοκτήτες για αγορές καθαρόαιμων ίππων από δημοπρασίες της Ιρλανδίας.

Ο νικητής ίππος στη «γαλανόλευκη» ιπποδρομία

Μετά από συναρπαστική μάχη στην ευθεία, νικητής στην κούρσα προς τιμήν της Ιπποδρομίες ΑΕ αναδείχτηκε ο τριετής Belgravia, με προπονητή τον Aidan O’ Brien, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πλέον γνωστούς παγκοσμίως. Αναβάτης ήταν ο γιος του προπονητή,  Donnacha  O’ Brien. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας (Coolmore), το τρόπαιο παρέλαβε ο πρώην προπονητής David Wachman.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/295427-H-Irish-Thoroughbred-Marketing-tima-tis-ellenikes-ippodromies-Eidike-koyrsa-sto-diethnes-phestibal-toy-Leopardstown-paroysia-ekprosopon-tes-Ippodromies-AE ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...