«Κάτι που έμαθα είναι ότι δεν μπορείς να βοηθάς ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθεια» πρόσθεσε

Η Kιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε πρόσφατα πληροφορίες για τη ζωή της μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της από τον ράπερ Κάνιε Γουέστ. Σε μια συζήτηση στο podcast «On Purpose with Jay Shetty», η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε ένα «πολύ καλό σημείο» και έχει βρει παρηγοριά στη συντροφιά ανθρώπων που της παρέχουν αμέριστη υποστήριξη.

Η συζήτηση ώθησε την Kαρντάσιαν να αναλογιστεί τις εμπειρίες της και τα μαθήματα που πήρε στην πορεία. «Κάτι που έμαθα είναι ότι δεν μπορείς να βοηθάς ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθεια. Δεν μπορείς να επιβάλλεις τις πεποιθήσεις σου και να τις προβάλλεις σε κάποιον που πιστεύει κάτι εντελώς διαφορετικό». Αν και δεν ανέφερε το όνομα του πρώην άντρα της, ήταν προφανές ότι υπαινίχθηκε τις αντικρουόμενες απόψεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όμως ανέφερε πως ο γάμος τους ήταν όμορφος.

Η Καρντάσιαν υπογράμμισε τη σημασία του να αγκαλιάζουμε τις διαφορετικές απόψεις, δηλώνοντας: «Είναι εντάξει να έχεις αυτές τις διαφορετικές απόψεις. Γι’ αυτό ο κόσμος γυρίζει. Αλλά αν δεν ευθυγραμμίζεστε στις ίδιες αξίες και ηθικές και πράγματα στον πυρήνα σας, τότε είναι εντάξει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ζωή είναι τόσο σύντομη και θα πρέπει να πάτε να βρείτε τους ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πιστεύετε».

Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, η αναφέρθηκε επίσης στα μαθήματα που ελπίζει να περάσει στα παιδιά της σχετικά με τις φιλίες και τις σχέσεις και αναγνώρισε τη ματαιότητα του να προσπαθεί κανείς να επιβάλει τα ιδανικά του στους άλλους, δηλώνοντας: «Δεν μπορείς πραγματικά να επιβάλλεις πράγματα στους άλλους ανθρώπους. Δεν μπορείς να περιμένεις να είναι εκεί που είσαι εσύ, στο επίπεδό σου».

kayne_west_kim_diverce_mk

Διαψεύδοντας την άποψη ότι το τέλος μιας σχέσης ισοδυναμεί με αποτυχία, η ριάλιτι σταρ προσέφερε τη δική της οπτική: «Μερικές φορές νιώθω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν μια σχέση δεν πετύχει, είναι αποτυχία, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. 15 χρόνια μαζί, 10 χρόνια. Αυτό δεν είναι αποτυχία. Αυτό είναι τόσο όμορφο».

Η σχέση της με τον Γουέστ ξεκίνησε το 2012 και κορυφώθηκε με τον γάμο το 2014. Μετά τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους, κατέθεσαν επίσημα αίτηση διαζυγίου το 2021. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, με συμφωνίες για την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στα έγγραφα του διαζυγίου που είχε εξασφαλίσει το People.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...