H Peugeot στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος 2016»

H Peugeot στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος 2016»

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 01/04/2016 – 17:47

Peugeot

Η PEUGEOT ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΛΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τη διοργάνωση του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στηρίζει η PEUGEOT. Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρεία είναι ο επίσημος υποστηρικτής του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας

Η Peugeot με παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας πραγματοποιήσει 1.056.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο το 2015. Η εντελώς νέα γκάμα των μοντέλων της Peugeot είναι η πιο ανανεωμένη στην ιστορία της, ενώ η υψηλή ποιότητα, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η οδηγική απόλαυση αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα μοντέλα της.

Τα πάνω από 60 εκατομμύρια πωληθέντα οχήματα, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της μάρκας εδώ και 127 χρόνια.

Για της ανάγκες της διοργάνωσης, η Peugeot παραχώρησε έναν στόλο επιβατικών και επαγγελματικών της μοντέλων, με πρωταγωνιστή το νέο Peugeot 308 GTi 270 ίππων εξοπλισμένο με το χρονόμετρο του αγώνα το οποίο θα συνοδεύει τους πρώτους αθλητές του αγώνα.

Με τη φανέλα της Peugeot θα λάβει μέρος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός ως πρεσβευτής της γαλλικής premium μάρκας, ο Λάμπρος Παπακώστας, γνωστός αθλητής του άλματος εις ύψος με πολλαπλές διεθνείς διακρίσεις στην αθλητική του καριέρα.

Στον χώρο του τερματισμού, οι αθλητές αλλά και οι επισκέπτες του Μαραθωνίου θα έχουν την δυνατότητα να δουν σε στατική παρουσίαση τα δημοφιλή μοντέλα της Peugeot αλλά και να ενημερωθούν σχετικά, από τους πωλητές του Επίσημου Δικτύου Διανομέων της Peugeot στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...