H Super Κική διηγήθηκε τη ζωή της και συγκλόνισε: Τα ναρκωτικά από την εφηβεία, η σύλληψη και η φυλακή

H Super Κική διηγήθηκε τη ζωή της και συγκλόνισε: Τα ναρκωτικά από την εφηβεία, η σύλληψη και η φυλακή
H Super Κική διηγήθηκε τη ζωή της και συγκλόνισε: Τα ναρκωτικά από την εφηβεία, η σύλληψη και η φυλακή

Τη συνεργάτιδα της εκπομπής του «Super Kiki» φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη όπου μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στη Χίο, την ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά, την φυλακή, την κατάθλιψη και την απεξάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Κική Λιτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Από μικρή θυμάμαι όλες τις εικόνες. Όταν ήμουν 5 χρονών χώρισαν. Πέρναγα δύσκολα με τις συντρόφους του μετά το χωρισμό».

Για την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά η «Super Kiki» είπε:«Έφυγα μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε ένα γείτονα. Ήταν γκέι και ήταν το πρότυπό μου. Πήγαινα σπίτι μου και άλλαζα ρούχα μόνο. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους γονείς μου. Η μάνα μου δούλευε. Ήταν στον κόσμο της. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα μου ναρκωτικά. Στην αρχή είχε πλάκα. Αλλά με τα χρόνια άρχιζε να μην έχει πλάκα. Για χασίσι μιλάω. Μετά άρχισα να πίνω χάπια. Μετά ήρθαν τα πιο σοβαρά, LSD και κοκαΐνη. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Ήμουν πλέον 17. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου…».

Επίσης, η Super Κική είπε με ειλικρίνεια «όλοι ήξεραν, κανείς δεν καταλάβαινε την σοβαρότητα του θέματος. Όλος ο κόσμος το ήξερε, όχι μόνο οι γονείς μου».

Αποκαλυπτική ήταν και για τις δύσκολες μέρες στη φυλακή «Ήθελα να κόψω τα ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα πως. Ένα πρωί ήρθε στο σπίτι η αστυνομία. Μας μάζεψαν όλους τους φίλους μου, τη συμμορία που εκείνη θεωρούσε παρέα. Μας έβαλαν μέσα στο κρατητήριο. Έχω μπει φυλακή για χρήση και εμπόριο. Μας είπαν ότι η σύλληψη έγινε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μπαινόβγαινα στη φυλακή. Αλλά και να το ήξεραν δεν θα άλλαζα κάτι».

«Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πήγαινα φυλακή. Πιο μπλεγμένο ήταν το αγόρι μου. Εγώ ήθελα να εξασφαλίζω τη χρήση μου. Έμεινα δυο χρόνια στη φυλακή. Η στιγμή της προφυλάκισής μου είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Φεύγοντας από το γραφείο της ανακρίτριας βλέπω τη μητέρα μου να με κοιτάει. Ήταν ένα χάος. Φίλησα τη μητέρα μου, μπήκα στην κλούβα… Όλα τα παιδιά κλαίγανε. Το είχα πάρει πολύ ψύχραιμα. Ήμουν στη φυλακή στη Θήβα. Όταν έγινε αυτό με την κ. Κουτσελίνη και ήρθαν τα κανάλια ένιωσα πάλι σαν εγκληματίας που έχει κάνει κάτι κακό και ασχολούνται μαζί του.».

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Super Κική:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...