Hellenic Drones : Από εναέριες λήψεις …μέχρι αεροψεκασμούς με πιστοποίηση χειριστή!

  Η Hellenic Drones, είναι η πρώτη σχολή drones στην Αττική που από 11 Ιουλίου 2017 αποτελεί τη πρώτη αδειοδοτηθείσα σχολή ΣμηΕΑ (Drones) από την Υ.Π.Α. Αποτελεί μια σύγχρονη ακαδημία μη επανδρωμένων αεροσκαφών με όραμα τη παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου χειριστών και εκπαιδευτών ΣμηΕΑ από υψηλά καταρτισμένους εκπαιδευτές  ΣμηΕΑ, πάντα με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την αεροπορική παιδεία.

Ένα δίπλωμα χειριστή drone σύμφωνα με τους ίδιους προσφέρει επαγγελματική ανέλιξη και ανοίγει καινούργιες θέσεις εργασίας σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς, αφού θα αποτελέσουν πολυεργαλείο κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας απο εναέρια λήψη, χαρτογράφηση μέχρι αεροψεκασμούς.

Τα drones είναι μια τεχνολογία που ήρθε για να μείνει και ανήκει σε όλους και για αυτό η Hellenic Drones προσφέρει πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην τεχνολογία, ούτως ώστε να αναπτυχθεί η απαραίτητη παιδεία.

Η Hellenic drones έχει σαν στόχο τη μεταλαμπάδευση αυτής της αεροπορικής ιδέας σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες και τη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς ορίζοντες στους αυτοματισμούς και στον αεροπορικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  στο παρακάτω link  www.HellenicDrones.com

Υπεύθυνος Ναυπάκτου Κολοβός Σπύρος

(Ιντζέ 10-Ναύπακτος, Λογιστικό-Ασφαλιστικό γραφείο έναντι Αγ.Παρασκευής)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...