“Help me to grow up” – Η 21χρονη Ελισάβετ δοκιμάζεται

“Help me to grow up” – Η 21χρονη Ελισάβετ δοκιμάζεται


14/01/2020 – 21:20

Είναι μόλις 21 ετών, και ήδη η ζωή τη δοκιμάζει καθημερινά. Ο λόγος για την Ελισάβετ, η οποία πάσχει από μια σπάνια πολυσυστηματική νόσο, η οποία είναι αδιάγνωστη. 

Τι σημαίνει αυτό;  Ότι δεν μπορεί να τη θεραπεύσει τίποτα, γιατί δεν γνωρίζει τι το προκαλεί. Έχουν προσβληθεί κυρίως η καρδιά κι ακολουθούν τα μάτια, οι πνεύμονες, ο εγκέφαλος και τα κάτω άκρα της.

Στην Ελλάδα, μετά απο 7 χρόνια, και χωρίς εδειξικευμένα κέντρα στη διερεύνηση τέτοιων νόσων η διάγνωση της νόσου της Ελισάβετ φαίνεται να μην έχει καρπούς, έτσι οι ελπίδες για την διαγνωση – τουλαχιστον- της νόσου βρίσκεται στην Αγγλία, όπου υπάρχει ένα κέντρο που ασχολείται μόνο με σπάνιες παθήσεις.

Η προσπάθεια να διαγνωστεί, κοστίζει στην 21χρονη Ελισάβετ 65.000 ευρώ. Ένα ποσό που δεν καλύπτεται από κανένα ταμείο και που, όπως είναι προφανές, δεν καλύπτεται από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Με δύναμη και θέληση για ζωη η 21χρονη ζητάει την ενίσχυση των αγνώστων. Υπολογίζει στην καμπάνια της. Λέγεται «Help me to grow”, δηλαδή «Βοηθείστε με να μεγαλώσω».

Ηδη, 852 άνθρωποι έχουν στηρίξει την 21χρονη Ελισάβετ με σκοπό να μαζευτεί το ποσό των 65.000 ευρώ που χρειάζεται για να πάει στην Αγγλία. 

Την καμπάνια “Help me to grow” της Ελισάβετ μπορεί να στηριχθεί από όλους, μέχρι όμως τις 31 Ιανουρίου 2020. 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...