Ionian Beach Volley ESPEDE 2013(αφίσα, βίντεο )

beach volleyΚορυφαία ονόματα του γυναικείου βόλεϊ θα βρίσκονται μεταξύ των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στο Ionian Beach Volley ESPEDE 2013 που θα γίνει από 15 – 21 Ιουλίου, στο Μεσολόγγι.

Οι διοργανωτές του Ionian Beach Volley ESPEDE 2013 σήμερα το μεσημέρι  ανακοίνωσαν τη συμμετοχή άλλων τεσσάρων αθλητριών, της 20χρονης  Άντζελας Βαμβακούση του ΓΣ Ηλιούπολης, της 18χρονης Παναγιώτας Σούρα της Ένωσης Βύρωνα, της 21χρονης  Κατερίνας Δαουλτζόγλου 1,87 κεντρική του Άρη Θεσσαλονίκης , και της 21χρονης  Νάντιας Μωραϊτίδη ακραίας του Ηρακλή Κηφισιάς.

Στο Ionian Beach Volley ESPEDE 2013 θα συμμετέχουν και οι αθλήτριες που έχουν ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες και θα είναι η  20χρονη Μαρίνα Τσοχατζή πρώην πασαδόρος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της ΑΕΚ, η Κατερίνα Αλτίνη κεντρική του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, και οι διεθνείς Σέρβες βολειμπολίστριες  Μπράνκιτσα Νίκιτς, Μιλένα Νέσιτς, , και Ντανιέλα Νίκιτς .

Να υπενθυμίσουμε ότι διοργανωτής του τουρνουά είναι η Γυμναστική Ένωση Μεσολογγίου (ΓΕΜ) με συνδιοργανωτές την ΕΣΠΕΔΕ και τον Δήμο Μεσολογγίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...