Η ανάρρωση του Τζέιμι Φοξ βρίσκεται πια σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με πηγή που αποκάλυψε την πρόοδο του σταρ του Hollywwod στο περιοδικό «OK!», ωστόσο μυστήριο παραμένει η αιτία που νοσηλεύτηκε, 50 ημέρες μετά τη δημοσίευση της κόρης του, πως αντιμετώπισε κάποια ιατρική επιπλοκή.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, άγνωστης φύσεως, που πιθανότατα είχε να κάνει με κάποιο νευρολογικό θέμα, καθώς η κλινική στην οποία νοσηλευόταν ήταν ειδική στην «ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο».

Αν και οι λεπτομέρειες για την εν εξελίξει κατάσταση της υγείας του ηθοποιού παραμένουν άγνωστες, η ίδια πηγή δήλωσε: «Η οικογένειά του ήθελε να έχει μια ήρεμη ανάρρωση. Χρειαζόταν χρόνο για να γίνει καλά και προτίμησαν να κρατήσουν τα πράγματα ιδιωτικά μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος για την υγεία του. Γι’ αυτό και υπήρχε και υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για το τι ακριβώς έχει συμβεί».

Η πηγή, επίσης, ανέφερε: «Ο Jamie Foxx εκπλήσσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του, με την αξιοσημείωτη πρόοδό του».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Ο Jamie αντιμετωπίζει σοβαρά την κατάσταση της υγείας του. Ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης. Ο Jamie ζει από την προσπάθεια».

«Ο Jamie Foxx ήθελε πάντα η Corinne να είναι εκπρόσωπός του. Είναι αυτή που εμπιστεύεται περισσότερο», δήλωσε η πηγή, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός έχει «μακρύ δρόμο μπροστά του», αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Corinne Fox, παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του στο Instagram.

Στις 12 Απριλίου, η κόρη του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα προβλήματα υγείας του πατέρας της με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, χάρη στην ταχεία δράση και την άριστη φροντίδα, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...