«Jesus Christ Superstar»: Ακύρωθηκε η παράσταση στο Ηρώδειο λόγω «οικονομικής αβεβαιότητας»

«Jesus Christ Superstar»: Ακύρωθηκε η παράσταση στο Ηρώδειο λόγω «οικονομικής αβεβαιότητας»
Το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar», η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο, ακυρώνεται εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας.
Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Ben Forster έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το μιούζικαλ ακυρώνεται στην Αθήνα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί εκεί. Ήμουν….».

Ο Βρετανός τραγουδιστής Tim Prottey-Jones, που επίσης συμμετέχει στην παράσταση έγραψε στα social media: «Δυστυχώς το μιούζικαλ ακυρώνεται στην Αθήνα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί εκεί. Τόση ντροπή για όσους εμπλέκονται!».

«Είμαστε συντετριμμένοι από την ακύρωση. Ευχαριστούμε το εξαιρετικά ταλαντούχο καστ και την ομάδα μας για την δουλειά τους. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα σε καλύτερες εποχές και να δείξουμε στους θεατές το υπέροχο σόου που είχαμε ετοιμάσει για αυτούς» δήλωσε ο παραγωγός Oli Sones.

Το μιούζικαλ επρόκειτο να παρουσιαστεί στις 3 και 4 Ιουλίου. Το Jesus Christ Superstar είναι το πρώτο μιούζικαλ στο οποίο συναντήθηκαν δύο από τους σημαντικότερους δημιουργούς – θρύλους του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου, ο Andrew Lloyd Webber (Phantom of the Opera, Cats, Evita) και ο Tim Rice (Evita, The Lion King, Aladdin, Aida). Ανέβηκε για πρώτη φορά στο Mark Hellinger Theatre του Broadway στις 12 Οκτωβρίου 1971.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...