Kέρδισε το χειροκρότημα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον κήπο του Μεγάρου

Kέρδισε το χειροκρότημα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον κήπο του Μεγάρου
Κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια του μουσικοσυνθέτη ερμήνευσαν ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Φωτεινή Δάρρα
Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού κέρδισε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην συναυλία που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ο συνθέτης ένωσε στην σκηνή τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Φωτεινή Δάρρα, τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη και τον Γιώργο Φλωράκη, όπου ερμήνευσαν κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια του. Εκτός από τα διαχρονικά κομμάτια του, όπως «Στα ίδια μέρη», «Σ’ αγαπώ», «Φεύγα», «Λένη», «Αν είσαι πλάι μου» και «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι» -όπως ήταν και ο τίτλος της μουσικής παράστασης-ακούστηκαν και κάποια από το άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε στίχους Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

«Αυτό που θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό στην δουλειά που κάνουμε τώρα με τον Χρήστο, είναι ότι ο Χρήστος προβάλλει έναν σύγχρονο χαρακτήρα που σίγουρα δεν υπήρχε πριν από μία δεκαετία» είπε ο συνθέτης για το υλικό της νέας του δουλειάς.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...