Kαμπάνες Σαλαμούρα στο δημοτικό συμβούλιο.Κατέβηκε από το τραίνο.Διαβάστε την δήλωση ανεξαρτητοποίησης.



-Ανεξάρτητος με επιστολή-μανιφέστο στο δημοτικό συμβούλιο.

-Mετά τις παραιτήσεις Θ.Γρηγορίου (πρ.δημ.κοιν. Ναυπάκτου) Γ.Γούλα (δημ.συμβ.)

Λάβρος κατά της δημοτικής αρχής ο πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σαλαμούρας που με επιστολή του προς το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου επέρριψε τις ευθύνες για την αποχώρησή του.

Ο Χρ.Σαλαμούρας είπε ότι ξεγελάσαμε τους συμπολίτες μας και μοιράσαμε ψεύτικες υποσχέσεις.Αντί να είμαστε αρωγοί σε κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια,αντί να διαμορφώνουμε με διάλογο τις αποφάσεις πράτταμε το αντίθετο.Στην οργάνωση των υπηρεσιών είπε,σε κάθε τμήμα και κάθε διεύθυνση ο δήμαρτος έβαλε τους δικούς του ανθρώπους,με αντίληψη περασμένων 10ετιών.

Με τους προέδρους των Τ.Κ. δεν υπήρχε η ελάχιστη δυνατή επικοινωνία,υπήρχε έλλειψη ευλιξίας,οι πολίτες δεν διεκπεραίωναν τις υποθέσεις τους,κανονιστικές αποφάσεις που δεν εφαρμόστικαν ποτέ.

Οικονομικά του δήμου.

Εδώ ο Χρήστος Σαλαμούρας επανέλαβε πολλές φορές το ερώτημα που έβρισκε ο δήμος τα χρήματα για έργα αν και δημόσια ομολογούσε ότι δεν υπήρχαν χρήματα;

Αναφερόμενος στο ύψος των ετήσιων μισθωμάτων που καλείται να καταβάλει ο δήμος ύψους 300.000 ευρώ,όταν ο δήμος δεν έχει φτιάξει ούτε μια σχολική αίθουσα,δεν έχει εντάξει ούτε ένα σχολείο σε πρόγραμμα.Δεν υιοθετήθηκε είπε η λύση της μίσθωσης κτηρίων από την αρχή με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι οικογένειες  και η σχολική κοινότητα με τις διπλοβάρδιες.Στο οικιστικό είπε καμία εξέλιξη,το ίδιο συνέβη με το σχοάπ Αντιρρίου και τους εργοταξιακούς χώρους,το Ξενία το παραδίδουμε σε χειρότερη κατάσταση απ’ότι το παραλάβαμε,για τη Μαρίνα τα ίδια,για την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος είπε δώσαμε ψεύτικες υποσχέσειςμε την κατανομή της ΣΑΤΑπου δεν διαθέσαμε ποτέ.

Ολοκληρώνοντας την επιστολή του ο ανεξάρτητος πλέον Χρήστος Σαλαμούρας ανέφερε ότι αποχωρώ από την Α.Δ.Κ.Ν. αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μου αναλογούν,παραμένοντας στο δημοτικό συμβούλιο ως σύμβουλος,στα δρώμενα,αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα έχουν ως στόχο οι αποφάσεις των συναδέλφων μου δημοτικών συμβούλων να έχουν όραμα.

Διαβάστε την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Χρήστου Σαλαμούρα…

Προς 1. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω ότι από σήμερα θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, και όχι ως μέλος της «Ανεξάρτητης Δημοτικής κίνησης Ναυπακτίας» κάνοντας χρήση της παραγράφου 4 του άρθρου 66 ν.3852/2010 (ΦΕΚ. 87/2010 Τεύχος Α΄)
Η συμμετοχή μου στην «Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση Ναυπακτίας» και η υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο της στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, είχε ως ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ :
• Να μην δίνουμε ψεύτικες υποσχέσεις
• Να μην ξεγελάμε με πολιτικά τερτίπια τους συμπολίτες μας.
• Να μην κάνουμε συμβιβασμούς σε θέματα αρχών.
• Να χαράζουμε καθημερινά πολιτική δίνοντας νέα προοπτική ανάπτυξης στο τόπο μας
• Να είμαστε αρωγοί σε κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα που θα δώσει δουλειά στο τόπο και σε κάθε επιχειρηματία που προσπαθεί να σταθεί όρθιος σε ένα κράτος που καταρρέει .
• Να διαμορφώνουμε μέσα από διάλογο και συλλογικές αποφάσεις την πορεία του Δήμου και όχι με εισηγήσεις ,αποφάσεις του Δήμαρχου.
Η πορεία μας ως δημοτική αρχή έδωσε τελείως αντίθετα δείγματα, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ καθημερινά τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, και που μόνο αυτοί τελικά συγκρούστηκαν με κατεστημένες νοοτροπίες και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ
Συγκεκριμένα :
1. Η οργάνωση του Δήμου – πρωταρχική υποχρέωσή μας
Καταφέραμε σ’ ένα πρότυπο Οργανισμό που μας παρέδωσε το Υπουργείο, να φτιάξουμε τόσες Διευθύνσεις και Τμήματα, ώστε να στελεχωθούν με άτομα εμπιστοσύνης του Δημάρχου, μόνο και μόνο για να ελέγχεται η κατάσταση, χωρίς να μας ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα – αποδοτικότητα του Δήμου προς όφελος των Δημοτών. Αποτέλεσμα αυτής της δομής, προσαρμοσμένης στη λογική δημάρχου περασμένης δεκαετίας, με κύρια χαρακτηριστικά τον υπερσυγκεντρωτισμό και τις αναιτιολόγητες παρεμβάσεις στο έργο των Αντιδημάρχων και της διοίκησης, είναι :
Σοβαρότατα θέματα του δήμου να συζητιούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην εκτελεστική επιτροπή, εκτός ημερήσιας διάταξης ως κατεπείγοντα (λήξη προθεσμιών – έκτακτες καταστάσεις), χωρίς η δημοτική ομάδα να προλαβαίνει να σχηματίσει άποψη, υποχρεωμένη να ακολουθεί πάντα τη γραμμή του Δημάρχου που το ξέρει – το έχει ψάξει – έχει συζητήσει με το Υπουργείο και άλλα τέτοια. Μοιραία το Δ.Σ. σύρεται από την πλειοψηφία σε λήψη λαθεμένων αποφάσεων που ακυρώνονται από την κοινωνία (ενδεικτικά 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο – κυκλοφοριακές παρεμβάσεις – κλείσιμο παραλιών – Ξενία κλπ) ή επιστρέφονται από την περιφέρεια ως μη σύννομες (μια ματιά στην διαύγεια το αποδεικνύει)
Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων που δεν μπορούν να βρουν λύσεις από τις υπηρεσίες του ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ώστε να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά προβλήματα. Δεν καταφέραμε να γίνουμε ευέλικτοι αποτελεσματικοί , να απαλλαχτούμε από την γραφειοκρατία και την νοοτροπία του Δημάρχου ή του αντιδημάρχου που μπορεί να δίνει λύσεις από το τηλέφωνο.
Πολίτες που δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν υποθέσεις ( και δεν μιλάμε για πιστοποιητικά γέννησης και ληξιαρχικές πράξεις) άλλα για αδειοδοτήσεις – πολεοδομικές υποθέσεις και άλλες που έχουν σχέση με διευρυμένες αρμοδιότητες του Δήμου.
Tακτική διαβίβασης αιτημάτων- υποθέσεων πολιτών από υπηρεσία σε υπηρεσία μέσα στο ίδιο δήμο , με την δικαιολογία ότι δεν είναι αρμόδια αυτή άλλα η άλλη, καταλήγοντας μετά από αρκετό διάστημα και μεγάλη ταλαιπωρία στην πρώτη που δίνει τελικά απάντηση που θα ζήλευε και η Πυθία στην αρχαιότητα.
Κανονιστικές πράξεις όπως:
o κανονισμός κοινόχρηστων χώρων,
o Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και άλλα
δεν εφαρμόστηκαν ποτέ και κάποιες άλλες όπως κανονισμός κοιμητηριών περιμένουν ακόμη στα συρτάρια κάποιου γραφείου
Δυσλειτουργία επίβλεψης – παρακολούθησης έργων κυρίως του Συνδέσμου , λόγω αδυναμίας συντονισμού διευθύνσεων.

2. Οικονομική κατάσταση-το χρέος του Δήμου
είναι επίτευγμα καλής διαχείρισης; όπως ισχυρίζεται ο Δήμαρχος;
Για το νεοσύστατο δήμο μας, η οικονομική κατάσταση λίγο έως πολύ είναι γνωστή. Από τους έξι πρώην δήμους που συνενώθηκαν, οι πέντε από αυτούς είχαν πολύ καλή οικονομική κατάσταση και ο έκτος , ο δήμος Ναυπάκτου είχε συσσωρευμένα χρέη.
Όμως η ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου από το Δήμαρχο, από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα, δεν έχει λογική εξήγηση και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.
Πως από την θέση;: ότι δεν υπάρχουν χρήματα σχεδόν για τίποτα, για δρόμους, για λάμπες, για σχολική στέγη, για τις τοπικές κοινότητες ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα, για να λειτουργήσει ο δήμος, περάσαμε στη θέση ότι ο δήμος άνετα ξεπλήρωσε τα χρέη του, χωρίς να λάβει μάλιστα ιδιαίτερη κρατική βοήθεια. Άνετα προγραμματίζει έργα, δέκα μήνες πριν τις εκλογές, απλόχερα χρηματοδοτεί πάσης φύσεως συλλόγους και φορείς , θυμίζοντας πρακτικές άλλων εποχών.
Θέματα όπως: γιατί επιλέχθηκε η σκληρή λιτότητα, ενώ μπορούσαν να γίνουν έργα; γιατί επιλέχθηκε να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές από τις τακτικές πιστώσεις του δήμου; όταν οι ΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν ότι εστάλησαν ειδικές πιστώσεις για τον μηδενισμό του χρέους, όπως έπραξε το σύνολό των Δήμων. Οφείλουμε ειδικά στα οικονομικά να είμαστε σαφείς και συγκεκριμένοι.
3. Η σχολική στέγη
Προεκλογικά δεσμευτήκαμε σε λύση της σχολικής στέγης και καταφέραμε μέχρι και σήμερα :
Να μην έχουμε αποκτήσει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο γης για σχολική στέγη.
Να μην έχουμε δώσει στην μαθητική κοινότητα ούτε μια νέα αίθουσα διδασκαλίας.
Να μην έχουμε ούτε μια μελέτη για νέο σχολείο – ούτε τουλάχιστον μια νέα πτέρυγα στα υπάρχοντα σχολεία.
Να είμαστε ο μόνος δήμος στο νομό που δεν έχει εντάξει σε πρόγραμμα ούτε ένα σχολείο.
Να μην έχει ολοκληρωθεί το ειδικό σχολείο.

Καταφέραμε όμως, μετά από αναθέσεις μελετών (έχω χάσει και τον αριθμό) να μην έχουμε καν μελέτη δημοπράτησης για το 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο (σύμφωνα με έγγραφο του ΟΣΚ) λέγοντας και ψέματα στους συμπολίτες μας ότι έχουμε έτοιμες μελέτες. Δεν υιοθετήσαμε τη λύση της μίσθωσης από την αρχή και καταφύγαμε στην διπλοβάρδια , διαλύοντας έτσι μια ολόκληρη κοινωνία. (μια αναδρομή στα πρακτικά και στα λεγόμενα του δημάρχου θα μας πείσει για το διαφορετικό ήθος που εισάγαμε στην πολιτική σκηνή της Ναυπακτίας). Η άποψη του δημάρχου ότι δεν μπορούμε να μισθώσουμε κτίρια λόγω οικονομικών δυσκολιών, πως συμβιβάζεται με το ύψος των μισθωμάτων Ντάρλα – sprider που υπερβαίνουν τα 300.000 € ετησίως;

4. Έργα ενταγμένα σε προγράμματα
Τα περισσότερα έργα διέθεταν μελέτες οι οποίες εκπονήθηκαν από προηγούμενες δημοτικές αρχές ή από άλλους Φορείς (Περιφερειακή Ενώτητα Αιτωλ/νίας – Σύνδεσμο 1ης ΓΕΝ – σύλλογο «ΑΛΚΥΟΝΗ» – Δασαρχείο Ναυπάκτου και άλλα) ενδεικτικά :
ΔΡΟΜΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΞΥΑ ΠΡΟΣ ΓΑΡΔΙΚΙ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΔ ΑΝΩ ΧΩΡΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ
ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΧΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑΣ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΑΣΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 25η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗΣ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΥΛΗΝΗΣ
ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑΣ ΤΔ ΑΝΑΒΡΥΤΗΣ – ΤΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Α΄ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΑΣΗ Β΄ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΧΥΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΚΑΤΑΣΤΕΥΗ ΚΥΤΤΑΡΟΥ 2Ης ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΟΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΥΤΑ
ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΚΥΟΝΗ
Από τα ως άνω έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 36.000.000€ , έργα ύψους περίπου 20.000.000€ διέθεταν μελέτες.
5. Έργα ανάπτυξης που θα άλλαζαν την μοίρα της Ναυπακτίας
Τι έχουμε να πούμε στους δημότες μας, για τα μεγάλα έργα του Δήμου; και τι διαφορετικό κάναμε από τους προηγούμενους;
• Για το οικιστικό της Ναυπάκτου (αυτή τη στιγμή ισχύει ότι ίσχυε -καμία εξέλιξη – καμία συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο – καμία ενημέρωση -καμία άδεια πλέον στην Παλαιοπαναγιά – και σε πολλά σημεία του Δήμου)
• Για το Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό της Ναυπάκτου (καμία εξέλιξη – καμία συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο – καμία ενημέρωση).
• Για πράξη εφαρμογής , χωρίς κανένα νέο οικόπεδο ενταγμένο έστω και στο παλαιό σχέδιο πόλης.
• Για ΞΕΝΙΑ ως επένδυση ( σε χειρότερο σημείο από ότι όταν το παραλάβαμε)
• Για μαρίνα Ναυπάκτου έργο πνοής για όλη την περιοχή που θα άλλαζε την μοίρα όλων μας -ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ –
• Για τις μόνιμες εγκαταστάσεις των ΤΕΙ ευτυχώς που μας ανάγκασε το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και βρήκαμε μια λύση . (τρέχαμε πίσω από τις εξελίξεις με την ψυχή στο στόμα να προλάβουμε)
• Για το ΣΧΟΑΠ Αντιρρίου και τους Εργοταξιακούς χώρους . Καμία ελπίδα, σε χειρότερο σημείο από ότι τα παραλάβαμε ,καμία συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο , καμία ενημέρωση. Ο Δήμαρχος αρκέστηκε σε προσωπικές επαφές και επισκέψεις στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας συνοδευόμενος και από εξωθεσμικούς “κολλητούς του”. Η απόλυτη υποβάθμιση ενός τόσου σοβαρού και κρίσιμου θέματος που σχετίζεται με την ανάπτυξη της περιοχής.
( Αλήθεια ; έτσι χαράζουμε καθημερινά πολιτική δίνοντας προοπτική ανάπτυξης στο τόπο μας , όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά;)
Στο ενημερωτικό δελτίο του δημάρχου, δεν είδα καμία αναφορά σε όλα τα παραπάνω θέματα – πάλι μισή αλήθεια στου πολίτες
6 . Υλοποίηση Τεχνικού Προγράμματος – προμήθειες του δήμου « Δώσαμε ψεύτικες υποσχέσεις »
• Σε όλες τις Δ.Ε. που δεσμευτήκαμε ότι η ΣΑΤΑ που τους αναλογούσε τα πρώτα χρόνια, θα κατανέμονταν στα επόμενα και δεν το τηρήσαμε .
• Σε όλους τους πολίτες που περίμεναν έργα υποδομής , ΒΛΕΠΟΥΝ έργα όπως :
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ, ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΕΞΟΔΙΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

«Αγνοούνται οι αρχές της παράταξης όταν» :
Υπογράφετε κύριε Δήμαρχε, συμπληρωματική σύμβαση στο έργο της αποχέτευσης , ένα υπερτιμημένο έργο και προγραμματίζετε τη λειτουργία του, παρά τις κακοτεχνίες του, πριν τις δημοτικές εκλογές για ψηφοθηρικούς λόγους;
Κατακυρώνετε δημοπρασίες με μικρά ποσοστά έκπτωσης, 3-6% παρά τις αρχικές σας δεσμεύσεις;
Πραγματοποιείτε απ ευθείας αναθέσεις, σε σωρεία μελετών – εργασιών, αλλά και προμήθειες υλικών, που η κοινωνία σχολιάζει αρνητικά και η Αντιπολίτευση προσφεύγει στον Εισαγγελέα
Μετά από 36 μήνες το έργο «Οδοποιία πρόσβασης προς ΧΥΤΑ» παραμένει ανολοκλήρωτο, ενώ το κόστος του έχει υπερβεί κατά 50% της αρχικής του σύμβασης
Έτσι απαντάμε στα οργανωμένα συμφέροντα όπως υποσχεθήκαμε προεκλογικά ;;
7. Επενδύσεις στο Δήμο Ναυπακτίας
Δεν βοηθήσαμε καμία επενδυτική προσπάθεια και μάλλον ήμασταν αρνητικοί πρωταγωνιστές όπου παρεμβήκαμε.
Δεν βοηθάμε την ντόπια παραγωγή , ούτε την κατανάλωση με το να διατηρούμε κλειστά τα Δημοτικά σφαγεία , και να αδιαφορούμε για τις προσπάθειες που είχαν ξεκινήσει για το αλιευτικό της Ρίζας και της Κάτω Βασιλικής.
Δεν αξιοποιήσαμε τις δυνατότητες προσέλκυσης ιδιωτικών κεφαλαίων για το γεωθερμικό πεδίο της Ρίζας – των λουτρών Στάχτης, Αγραπιδοκάμπου και άλλα.
Τέλος, ούτε συνεργαστήκαμε με φορείς – όμορους Δήμους και άλλους, για τη διεκδίκηση αντισταθμιστικών οφελών από την ΕΥΔΑΠ, για τη χρήση του νερού του Ευήνου ,όπως λέγαμε προεκλογικά ή με το δήμο Πάτρας για μείωση του κόστους διέλευσης της γέφυρας.

Για όλα τα παραπάνω αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε ούτε μια φορά, να χαράξουμε πολιτική : δίνοντας δείγμα γραφής της παράταξης , προσπαθώντας ( αφού μας προσπερνούσαν τα γεγονότα λόγο απραξίας) να διαχειριστούμε τα προβλήματα με το μικρότερο δυνατό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (ψήφους), χάσαμε τελικά το σκοπό της ύπαρξής μας.
ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση Ναυπακτίας»
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΕΣ τις ευθύνες που μου αναλογούν, για την αποτυχία της δημοτικής αρχής και την απογοήτευση που δώσαμε σε κάθε πολίτη που μας εμπιστεύτηκε .
ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ – ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΣ από τα βαρίδια των μικροπολιτικών –μικροπαραταξιακών ψευδοδιλλημάτων όπως να μην διαλυθεί η ομάδα – να πάμε με μια γραμμή και άλλα τέτοια
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ (όπως είναι η σημερινή μου αποχώρηση από την παράταξη) που στόχο θα έχουν να αφυπνίσουν όλους του δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης ώστε οι αποφάσεις τους να έχουν στόχο την αλλαγή της λάθος πορείας της δημοτικής αρχής δίνοντας έστω και τώρα, όραμα – προοπτική – ελπίδα, στους συμπολίτες μας.
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...