Kεφαλονιά: Με τον Ναυπάκτιο διοικητή Γ.Βασιλόπουλο στο τιμόνι της Α.Ε.Ν-Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή των νέων σπουδαστών.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημητρίου τελέστηκε σήμερα η υποδοχή των νέων σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016. Ο Δεσπότης τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και στο μήνυμα του ευχήθηκε στους σπουδαστές να έχουν “άφοβα ταξίδια και ήρεμες θάλασσες, πάντα με την ευλογία του Θεού”.

Ο Διοικητής της Ναυτικής Σχολής, Ιωάννης Βασιλόπουλος ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή και υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά είναι ορόσημο για την Ακαδημία καθώς συμπληρώνονται σαράντα χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε με τη δωρεά της οικογένειας Βεργωτή

Εν συνεχεία, ακολούθησε η ομιλία του Διευθυντή Σπουδών, Διονύση Ρασσιά και χαιρετισμοί από τις τοπικές αρχές. Ειδικότερα, τις δικές τους ευχές προς τους σπουδαστές έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, ο επιστημονικός συνεργάτης της Βουλευτή, Γιάννης Βαρούχας, ο Αγγελος Μπενετάτος ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή και ο Γιώργος Σκορδίλης, Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Ιδρύματος Ευγενίδου, το οποίο ανέλαβε την πλήρη ανακατασκευή της Σχολής μετά τους πρόσφατους σεισμούς.
Ο κ. Βασιλόπουλος απένειμε ακόμα τον θυρεό της Σχολής στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, κ.κ. Δημήτριο, στον Αντιπεριφέρειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, στους εκπροσώπους του Ιδρύματος Βεργωτή, Αγγελο Μπενετάτο και Θανάση Μουίκη καθώς και στον αντιπρόσωπο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ακολούθησε ξενάγηση των επισήμων στους χώρους που στεγάζονται οι τέσσερις υπερσύγχρονοι προσομοιωτές πλοίων της Σχολής. Πρόκειται για έναν εξοπλισμό που εξασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω του ΕΣΠΑ και τον διαθέτουν μόνο δύο Ακαδημίες στην Ελλάδα, της Κεφαλονιάς και της Κύμης!
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το e-kefalonia.net

 

aenaen (2)aen (3)aen (4)aen (5)aen (6)aen (7)aen (8)aen (9)aen (10)aen (11)aen (12)aen (13)aen (14)aen (15)aen (16)aen (17)aen (18)aen (19)aen (20)aen (21)aen (22)aen (23)aen (24)aen (25)
ekefalonia.net


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...