“Kουτιά του σεξ” στη Ζυρίχη για όλους τους πολίτες

Στην αποκάλυψη των αποκαλούμενων κουτιών του σεξ (sexboxes), ενός είδους ντράιβ ιν του σεξ, όπου οι άνδρες δεν θα παρακολουθούν ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου αλλά θα μπορούν να συνευρίσκονται με εκδιδόμενες γυναίκες, προέβη ο Δήμος της Ζυρίχης κάνοντας λόγο για μια ενέργεια η οποία θα συμβάλει στον καλύτερο έλεγχο της πορνείας.
Αποτελώντας μια ιδέα η οποία εφαρμόζεται ήδη σε άλλες χώρες και έχοντας υπερψηφιστεί από τους δημότες της ελβετικής μητρόπολης τον προηγούμενο χρόνο, το συγκεκριμένο ντράιβ ιν του σεξ, το πρώτο του είδους στην Ελβετία, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στις 26 Αυγούστου.

Τα εννέα κουτιά του σεξ, τα οποία βρίσκονται σε μια πρώην βιομηχανική περιοχή στα δυτικά της Ζυρίχης, θα είναι ανοιχτά από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Επίσης, για να επιτραπεί η είσοδος στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, αυτός θα πρέπει να φθάσει στον χώρο με το αυτοκίνητό του και να μη συνοδεύεται από κανέναν.

Μετά την είσοδό τους στον συγκεκριμένο χώρο, οι πελάτες-οδηγοί θα «υποχρεούνται» να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδρομή η οποία θα υποδεικνύεται με ταμπέλες και κατά μήκος της θα υπάρχουν περίπου 40 ιερόδουλες.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, το συγκεκριμένο μέτρο θα συμβάλει στην απομάκρυνση των εκδιδόμενων γυναικών από το κέντρο της πόλης, στον περιορισμό της διακίνησης γυναικών από εγκληματικά δίκτυα και στη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητάς τους.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...