K.Kαρακώστας: To ζήτημα της Κλεπάς δεν μπορεί να εξαπλωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

-Ως ανυπόστατες χαρακτήρισε τις πληροφορίες που διαχέονται στο διαδίκτυο σχετικά με το ζήτημα της Κλεπάς και τα 1.800.000 ευρώ που πρότεινε το Ι.Γ.Μ.Ε. για έργα αποκατάστασης στην περιοχή.

-Ερώτηση Μπουλέ για την διαδικτυακή πληροφορία ότι το Ι.Γ.Μ.Ε. πρότεινε 1.800.000 ευρώ για έργα αποκατάστασης

Ο κ. Καρακώστας ανέφερε ότι υπάρχει τριμερής συνεργασία (όχι μόνο του ΙΓΜΕ) σχετικά με τα όσα πραγματοποιούνται στην Κλεπά και είναι εκτός του ΙΓΜΕ,η Περιφέρεια και ο δήμος Ναυπακτίας.

Ο κ. Καρακώστας ανέφερε ότι η μελέτη έχει παραδοθεί,έχουν γίνει οι σχετικές παρατηρήσεις από την τεχνική υπηρεσία,αλλά τίποτε ακόμη δεν είναι δεδομένο.Όλα είναι υπό διαμόρφωση.

Ο δήμος υποστήριξε ο κ. Καρακώστας,έχει κάνει πολλά στο θέμα της Κλεπάς και ο τρόπος διαχείρησης του προβλήματος είναι υποδεισματικός.

Αυτό-σημείωσε ο κ. Καρακώστας-επισημαίνεται από τους ειδικούς επιστήμονες γεωλόγους.Τόνισε δε,ότι το κατολισθητικό φαινόμενο είναι σε εξέλιξη,ένα φαινόμενο που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα.Απ’όλο αυτό θα προκύψει μια σοβαρή μελέτη,τόσο για την Κλεπά,όσο και για την Περίστα.

Το θέμα της Κλεπάς-σημείωσε ο κ. Καρακώστας-δεν εξαντλείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ο δήμος έχει προγραμματική σύμβαση και δεσμεύεται απ’αυτή.

Καταλήγοντας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος,διατύπωσε την άποψη ότι δεν γνωρίζει το ποσό που θα απαιτηθεί,παίρνοντας ουσιαστικά απόσταση από τις σχετικές διαδικτυακές αναφορές,απαντώντας έτσι,μ’αυτόν τον τρόπο,σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλέ,για τις διδικτυακές πληροφορίες που ήθελαν το Ι.Γ.Μ.Ε να προτείνει το ποσό του 1.800.000 ευρώ για έργα αποκατάστασης στην Κλεπά.

.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...