Kate – William: Ψάχνουν νταντά για τον πρίγκιπα George

Kate – William: Ψάχνουν νταντά για τον πρίγκιπα George
Ο πρίγκιπας William δεν άντεξε να πηγαινοέρχεται αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις για τον νεογέννητο γιο του ούτε η ίδια η Kate, που παρά τη βοήθεια της μητέρας της ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς επαγγελματική βοήθεια.
 
Έτσι, το πριγκιπικό ζεύγος απευθύνθηκε στην πρώην νταντά του πρίγκιπα, την 71χρονη Jessie Webb ώστε να αναλάβει τη φροντίδα του 20 ημερών γιου του.
Μάλιστα, η γυναίκα που έχει συνταξιοδοτηθεί σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναλάβει τη θέση, καθώς ο πρίγκιπας William ήταν πάντα ο αγαπημένος της αν και η αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Diana ήταν αυτή που την απέλυσε. Οι βασιλικές πηγές θεωρούν την Jessie ως δύο έμπιστα χέρια που προστάτευσαν τους νεαρούς William και Harry από το τραυματικό διαζύγιο των γονιών τους.

Όταν ο Wills ήταν ένα ευάλωτο και ευαίσθητο αγοράκι που παρακολουθούσε τους καυγάδες του Καρόλου με την Diana, η Jessie ήταν εκείνη που μάζευε τον μικρό ώστε να μην βλέπει τη μητέρα του να κλαίει ανεξέλεγκτα πληγωμένη από τη συμπεριφορά του πατέρα του. Η γυναίκα επιθυμεί διακαώς να γίνει η τροφός του πρίγκιπα George και να βοηθήσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, αλλά ανησυχεί καθώς η εργασία της απαιτεί πλήρες ωράριο ξανά. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει δικά της παιδιά και δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ λάτρευε τις ευθύνες της στη βασιλική οικογένεια.

Η ίδια η πριγκίπισσα Diana την επέλεξε για βασική νταντά του William στην ηλικία των επτά ετών προτού πάει στο δημοτικό σχολείο, αν και ο Κάρολος προτιμούσε κάποια που του είχαν συστήσει τα Ανάκτορα της παλιάς σχολής τροφών. Η Diana θεωρούσε πως κάποια σαν την Jessie θα τη βοηθούσε να περάσει τις αρχές της ηθικής και της συμπόνοιας αλλά και του κεφιού στους γιου της. Και η νταντά έγινε ακόμη πιο σημαντική όταν ο πριγκιπικός γάμος άρχισε να κλονίζεται. Τωρα, ως νέος πατέρας ο William θέλει να επαναδημιουργήσει το αίσθημα της ασφάλειας με τον οποίο τον είχε περιβάλει η Jessie και να το περάσει και στον γιο του.

Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η Diana απέλυσε την Jessie γιατί τα αγόρια τη συμπαθούσαν πολύ και περνούσαν καλύτερα μαζί της. Εργάστηκε για τη βασιλική οικογένεια πέντε χρόνια και απολύθηκε γιατί γενικώς η αείμνηστη πριγκίπισσα έβλεπε φαντάσματα εναντίον της, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της. Κι αν η μητέρα του την απέλυσε, ο πρίγκιπας William της έμεινε πιστός, και μάλιστα την κάλεσε στα 21α του γενέθλια όπως και στον γάμο του.

Από την πλευρά της η Kate θεωρεί τον εαυτό της σύγχρονη μητέρα και ελπίζει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα για τον γιο της με τη στήριξη της δικής της μητέρας Carole με την οποία περνά τις πρώτες έξι βδομάδες. Ωστόσο, τώρα που ο William επέστρεψε στις υποχρεώσεις του στη RAF εκείνη δεν μπορεί εντελώς μόνη να ζει στον Ανγκλσέι με το παιδί και γι’ αυτό ετοιμάζονται να ζήσουν στο Παλάτι του Κένσιγκτον που τώρα είναι υπό ανακαίνιση, την οποία κι επιβλέπει η Kate, όπως επίσης και την έπαυλη στο Σάντρινγχαμ.
Τόσο οι αρμόδιοι των Ανακτόρων όσο και η οικογένεια της Kate προειδοποίησαν το ζευγάρι ότι θα χρειαστεί να ορίσουν ένα επίσημο σύστημα φροντίδας του παιδιού μόλις τελειώσει το καλοκαίρι, καθώς με τον William να λείπει, η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα πρέπει να επιστρέψει στα πριγκιπά της καθήκοντα όπως επιβάλλει το βασιλικό πρωτόκολλο και σίγουρα δεν θα μπορεί να αντεπεξέρχεται απολύτως και στα μητρικά της καθήκοντα.
Επίσης, η Kate δεν θέλει να γίνει αντικείμενο επικρίσεων αν αφήσει τη μητέρα της να αναλάβει πολλές ευθύνες για τον εγγονό της. Τώρα, λέγεται ότι ο πρίγκιπας επικοινωνεί κάθε μέρα με τη γυναίκα του και το μωρό τους μέσω διαδικτύου, ενώ η Kate αναμένεται να πάει κοντά του σε τέσσερις εβδομάδες.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...