Lady Gaga: Με λευκό φόρεμα και τιάρα έφυγε από την “Μεγάλη Βρετανία” (Φωτογραφίες)

Lady Gaga: Με λευκό φόρεμα και τιάρα έφυγε από την
Εξω από το ξενοδοχείο επικρατούσε τις τελευταίες ώρες  πανικός

Ένα τέταρτο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, δύο περίπου ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στο ΟΑΚΑ, η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει, κάνοντας μια εντυπωσιακή έξοδο.

Η σταρ της ποπ μουσικής έφυγε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και με μια τιάρα στο κεφάλι.

Νωρίτερα, στο πολυτελές τζιπ το οποίο την μετέφερε στο ΟΑΚΑ, επιβιβάστηκαν άλλες τρεις γυναίκες: Η μητέρα της, η στενή συνεργάτης και ιδιαιτέρα της και βέβαια η αχώριστη φίλη της και Κινέζα σεφ.

Στην πίσω έξοδο του ξενοδοχείου επικρατούσε τις τελευταίες ώρες κυριολεκτικά πανικός με δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφους, δημοσιογράφους και εκατοντάδες φανατικούς της θαυμαστές της Lady Gaga, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά για να συναντήσουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα το αγαπημένο τους ποπ είδωλο.

Την ίδια ώρα, περιμετρικά του ΟΑΚΑ από πολύ νωρίς το μεσημέρι μέχρι και αυτή την ώρα επικρατεί πανδαιμόνιο, με εκατοντάδες φανατικά «τερατάκια» τα οποία έχουν σπεύσει ακόμη και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να απολαύσουν το πολυσυζητημένο φαντασμαγορικό σόου-υπερθέαμα της εκκεντρικής ντίβας.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...