Lady Gaga: Μαστούρωνα όλη μέρα για να μην πονάω

Lady Gaga: Μαστούρωνα όλη μέρα για να μην πονάω
Η Lady Gaga για ακόμη μία φορά προκαλεί με τις δηλώσεις της. Αυτή την φορά, όμως, μάλλον είναι για καλό, αφού η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχεται τον εθισμό της στην μαριχουάνα, τον οποίο νίκησε και -όπως λέει- σήμερα είναι πιο «καθαρή» από ποτέ.

Αναλυτικά, σε συνέντευξή της σε βρετανικό περιοδικό η Lady Gaga παραδέχτηκε τον σοβαρό εθισμό της στη μαριχουάνα και δήλωσε ότι αυτός κλιμακώθηκε, καθώς αντί να πάει στον γιατρό, κάπνιζε έως και 15 φορές την ημέρα για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό της στο γοφό, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της «Born This Way»!

«Ήταν απλώς μία συνήθεια που τελικά έγινε αναπόσπαστο κομμάτι όταν ο πόνος ήταν τόσο δυνατός», είπε η 27χρονη τραγουδίστρια προσθέτοντας ότι η ζωή της έγινε ένας κύκλος γεμάτος,  καπνό, που αποτελούταν από ύπνο, τραγούδι και μαριχουάνα.

«Προσπαθούσα να σταματήσω αυτή τη συνήθεια, αλλά πονούσα τόσο που ξανακυλούσα σε αυτή» ομολόγησε. Ωστόσο, σήμερα είναι νηφάλια και μακριά από τέτοιες κακές συνήθειες.

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Artpop» ηχογραφήθηκε ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...