“Leading Employer in Greece” για το 2019 η WEST AE.

Θέση στους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας καταλαμβάνει για το 2019 η WEST AE, σύμφωνα με την ετήσια επιχειρηματική έκδοση της ICAP Group, «Leading Employers in Greece».



Σε μια έκδοση που παρουσιάζεται για 9η συνεχή χρονιά και αποσκοπεί στην ανάδειξη και επιβράβευση εκείνων των επιχειρήσεων που θέτουν ως προτεραιότητα τόσο τις καλύτερες πρακτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, όσο και εκείνες της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης, η WEST κατάφερε να ξεχωρίσει για τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων της και για την αύξηση προσωπικού που παρουσίασε τα προηγούμενα χρόνια.



Συγκεκριμένα, με 1.235 υπαλλήλους στο δυναμικό της το 2018, η WEST βρέθηκε στην 60η θέση μεταξύ των 500 εταιρειών στην Ελλάδα με τον μεγαλύτερο αριθμό υπαλλήλων, ενώ η ποσοστιαία αύξηση +15,85% στον αριθμό αυτό το 2018 σε σύγκριση με το 2017 (+169 εργαζόμενοι), την έφεραν στην 24η θέση ανάμεσα στις 100 εταιρείες με την μεγαλύτερη αύξηση προσωπικού.  



Επιπλέον, η WEST αποτελεί τη μοναδική εταιρεία της κατηγορίας «Διαφημίσεις» της έκδοσης, η οποία κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα των 500 εταιρειών με τον μεγαλύτερο αριθμό υπαλληλικού προσωπικού.   

Με τις παραπάνω διακρίσεις που κατέγραψε η WEST στη φετινή έκδοση της ICAP, αποδεικνύει την συνεχή εστίαση και επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, που στρατηγικά αποτελεί το μεγαλύτερό της κεφάλαιο. 

Σε μια περίοδο που η αναγνώριση του Ανθρώπινου και του Κοινωνικά Υπεύθυνου Χαρακτήρα των Εταιρειών καθίσταται πιο απαραίτητη από ποτέ, η WEST παραμένει ένας δυναμικός εργοδότης επιλογής και ένας σταθερός συμμέτοχος στην ανάπτυξη της Κοινωνίας και της εγχώριας αγοράς εργασίας.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...