Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή ξεκίνησε

Χθες η πόλη υποδέχτηκε στο Λιμάνι μας τους 150 αθλητές από τις συνολικά 38 χώρες που συμμετέχουν στο 2022 Lepanto Formula Kite European Championship!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ανθρώπους της Διεθνούς Κλάσης Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association) που αποδέχθηκαν την πρόσκληση που τους απευθύναμε ως Δήμος σε συνεργασία με τον Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Πάτρας ”Ιάσων”, τον Πρόεδρο του Ομίλου και προσωπικό μου φίλο Spyros Krotsis, να διοργανωθεί στην Ναύπακτο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Lepanto Formula Kite.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φέτος φέρει τιμητικά την ενετική ονομασία της Ναυπάκτου “Lepanto”. Εδώ, που πριν από 451 χρόνια οι λαοί συμμετείχαν στην περίφημη Ναυμαχία του Lepanto, σήμερα συμμετέχουν σε μία άλλη «ναυμαχία». Αυτή της άμιλλας και του υγιούς αθλητισμού.

Σε όλο αυτό συνοδοιπόροι μας και υποστηρικτές η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Nektarios Farmakis και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας, ο Πρόεδρος Σπύρος Τσέλιος και ο Ναυτικός Όμιλος. Οι μεγάλοι χορηγοί μας, όπως η Gefyra, που κατανόησαν από την πρώτη στιγμή τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος. Αλλά και όλοι οι υποστηρικτές μας.

Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τον τόπο μας και χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ναύπακτος αναδεικνύει τα πλεονεκτήματά της, στέκεται στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου αθλητισμού και μάλιστα με ένα άθλημα, αυτό της αετοσανίδας, που αποτελεί το πλέον ανερχόμενο άθλημα διεθνώς.

Και το κυριότερο: αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλα γεγονότα!

Έως τις 2/10 ο κόλπος της Ναυπάκτου θα είναι η πίστα των κορυφαίων αθλητών kiteboarding του κόσμου! Το θέαμα αναμένεται μοναδικό!

Δ.Τ.Δήμου Ναυπακτίας

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "hampionships Lepanto FORMULA 2022 EUROPEANS"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Lepanto kite Ki EUROPEANS FORMULA 2022"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και πυροτεχνήματα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Lepanto Kit kite FORMULA 2022 EUROPEANS"
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...