Lourdes Leon: Βόλτες στην παραλία με ένα στριφτό τσιγάρο στο στόμα

Lourdes Leon: Βόλτες στην παραλία με ένα στριφτό τσιγάρο στο στόμα
«Γιορτάζοντας» την ανεξαρτησία της, μακριά από την μητέρα της και το σχολείο, η κόρη της Madonna,  απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα
Η 17χρονη κόρη της Μαντόνα, Lourdes Leon, συνεχίζει τις διακοπές της στις Κάννες και συγκεντρώνει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάθε της βόλτα και κυρίως, με κάθε εμφάνισή της με μπικίνι.

«Γιορτάζοντας» την ανεξαρτησία της, μακριά από την μητέρα της και το σχολείο, η κόρη της Madonna, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις Κάννες και εθεάθη την περασμένη Πέμπτη να καπνίζει ξανά, αυτή τη φορά ένα στριφτό τσιγάρο.

Μπορεί η αυστηρή -σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ- μητέρα της να μην εγκρίνει την απόφαση της νεαρής να καπνίζει, ωστόσο, η Lourdes δείχνει να αδιαφορεί για το τι θα πει η μητέρα της, για αυτό και ανάβει τα τσιγάρα της, χωρίς να κρύβεται από τους παπαράτσι.

Πάντως, η 55χρονη «βασίλισσα» της ποπ δεν θα μπορούσε να αφήσει την έφηβη κόρη της χωρίς επίβλεψη για αυτό και έστειλε τον σύντροφό της, τον 26χρονο Timor Steffens αλλά και οικογενειακούς φίλους να προσέχουν τη 17χρονη στις Κάννες.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...