“Love in Athens” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Την Τρίτη 2 Ioυλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης της Πειραιώς, θα προβληθούν οι εννιά ταινίες-φιναλίστ του διαγωνιστικού τμήματος του «Love in Athens», διεκδικώντας το Novacinema Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, αλλά και το Μιχάλης Κακογιάννης Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, που συνοδεύονται αμφότερα από χρηματικό έπαθλο.
Οι «περί αθηναϊκών ιστοριών» μικρού μήκους ταινίες που μετέχουν στην τελική φάση του διαγωνισμού είναι: «Αρρυθμία» του Δημήτρη Συλβέστρου, «Διαίρεση» του Χρήστου Μασσαλά, «Night Drives» των Ρωμανού Αργυρόπουλου, Ιωάννου και Κωνσταντίνου Σταγκίκα, «Ο επισκέπτης» του Δημήτρη Διακουμόπουλου, «Τρένα» του Αλέξανδρου Σκούρα, «Στ’ αλήθεια» του Κωνσταντίνου Φραγκούλη, «Ήρθες όταν εγώ δεν σε περίμενα» του Κωνσταντίνου Καραμαγγιώλη, «Stamped» των Αθανασία Μιχοπούλου, Χρήστου Καράμπελα και το «Ξυπνήσαμε» του Γιάννη Μπερερή. Εκτός συναγωνισμού θα προβληθούν οι ταινίες «Έρωτας στο Πάρκο» του Βαγγέλη Λαΐνα και «Alphabet» του Θεοδώρου Ποπέσκου. Αμέσως μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει gig με τους Minor Project.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες στον Κινηματογράφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις 2 και 3 Ιουλίου.

02 Ιουλίου 2013
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, τηλ. 210-3418550). Ώρα: 20.30

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...