Mε πρωταγωνιστή τον Μασούρα ο Πανιώνιος έφερε τούμπα την Κέρκυρα στο β’

Mε πρωταγωνιστή τον Μασούρα ο Πανιώνιος έφερε τούμπα την Κέρκυρα στο β’

Παν - Κερκ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα που σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης και σέρβιρε άλλο ένα, ο Πανιώνιος έφερε τούμπα την Κέρκυρα (3-1) και μπήκε με το δεξί στο 2018!

Για ένα ημίχρονο οι Νεοσμυρνιώτες ήταν προβληματικοί και έφτασαν να βρίσκονται και πίσω στο σκορ, όμως, η συνέχεια για εκείνους ήταν διαφορετική. Έβγαλαν αντίδραση, ισοφάρισαν με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και τελικά πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο. Μασούρας και Λάμπρου ήταν οι δύο που ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Σιώπης.

Όσο για την Κέρκυρα, παρουσιάστηκε διπρόσωπη. Ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος και κακή στο δεύτερο. Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο ντεμπούτο του ο Γκράσι, αλλά το κυριότερο πρόβλημα ήταν πως δεν τράβηξαν οι χαφ. Παραμένει πολύ χαμηλά και θα κληθεί να βρει αλλού βαθμούς για να σωθεί.

Στο α΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν την μπάλα, αλλά ήταν ακίνδυνοι ουσιαστικά. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνονται κάποια σουτ εκτός περιοχής με καλύτερο όλων αυτό του Μασούρα στο 22′. Τόσο ο τελευταίος όσο και ο Λάμπρου ήταν κινητικοί, επιχειρούσαν να πάρουν πάνω τους κάποιες προσπάθειες, αλλά δεν τους έβγαινε.

Έφτασε σε κάποιες τελικές ο Πανιώνιος, αλλά το πρόβλημα για εκείνον ήταν ότι δεν ήταν κλασικές ευκαιρίες με εξαίρεση τη φάση του 37′, όταν ο Λάμπρου βγήκε μόνος του με τον Κουτζαβασίλη, αλλά θέλησε να τον περάσει και κόπηκε. Τρία λεπτά νωρίτερα, ανακόπηκε λανθασμένα ο Μασούρας ως οφσάιντ σε τετ α τετ.

Αν βγάλει κανείς τις δύο κάθετες από τις οποίες προέκυψαν οι προαναφερθείσες φάσεις η Κέρκυρα στεκόταν καλά αμυντικά. Το πρόβλημά της ήταν ότι από εκεί και πέρα δεν έκανε κάτι γιατί δεν λειτουργούσαν καλά τα χαφ της. Έστω κι έτσι, ήταν εκείνη που έκανε στο 43′ το 0-1 με τον Επστάιν στην κόντρα.

Όλα άλλαξαν, όμως, στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Σπιριντόνοβιτς. Ο Αυστριακός δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ο Πανιώνιος απέκτησε περισσότερη ταχύτητα και έναν παίκτη που μπορούσε επίσης να βγει στα πλάγια με αποτέλεσμα να αλλάζουν και οι τρεις (Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Μασούρας) πίσω από τον Ντουρμισάι θέσεις.

Σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν ότι η ισοφάριση ήρθε στο 46′. Πριν καν περάσει ένα λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο ο Μασούρας με ωραία προσωπική ενέργεια ισοφάρισε και αυτό ανέβασε την αυτοπεποίθηση όλων στους «κυανέρυθρους». Η πίεση συνεχίστηκε και στο 53′ ο Λάμπρου με διαγώνιο σουτ γύρισε το ματς.

Στη συνέχεια όλα ήταν εύκολα για τον Πανιώνιο, αφού έπαιζε κόντρα σε μία ομάδα που δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Στο 78′ ο Παπαγεωργίου από κοντά έγραψε το 3-1 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Φαίακες δεν κατάφεραν καν να απειλήσουν με αποτέλεσμα να μην αποφύγουν την τέταρτη διαδοχική ήττα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46′ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76′ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83′ Πινιώτης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλη, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56′ Μπάουμαν), Γκράσι, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67′ Κόντος), Σιόντης, Έπσταϊν, Παμλίδης (75′ Ζορμπάς).

 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/316454-Me-protagoniste-ton-Masoyra-o-Panionios-ephere-toympa-ten-Kerkyra-sto-b ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...