Ενας φίλος της Μπαρτσελόνα, κατάφερε να πάρει με κάποιο τρόπο το χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του και να το βγάλει στο… σφυρί για αδιανόητη τιμή

Πριν από μερικές ημέρες o Λιονέλ Μέσι μίλησε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της Μπαρτσελόνα, για τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια στο «Καμπ Νόου.

Πριν καν ξεκινήσει την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Αργεντινός αστέρας ξέσπασε σε λυγμούς, όπως και όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα Τύπου και παρακολουθούσαν για τελευταία φορά από κοντά τον Αργεντινό αστέρα στην Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος επιθετικός σκούπιζε συνεχώς τα δάκρυά του με ένα χαρτομάντηλο το οποίο του είχε δώσει νωρίτερα, η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούζο.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ένας φίλος της Μπαρτσελόνα, όταν όλοι είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στον Μέσι ο οποίος έβγαζε τις τελευταίες του φωτογραφίες ως «μπλαουγκράνα», κατάφερε να ανέβει στο βήμα, και να πάρει το χαρτομάντηλο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, δεν θέλησε να το κρατήσει ως αναμνηστικό για τον ίδιο, καθώς προτίμησε να το θέσει σε δημοπρασία στο ίντερνετ, με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο δολάρια (σ.σ 852.827 ευρώ).

messi-9

Ταυτόχρονα μάλιστα, η εταιρεία Florencio Varela έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και ορισμένα αντίγραφα του «χαρτομάντηλου του Μέσι», με τον κόσμο στα σόσιαλ μίντια να παραληρεί προκειμένου να το αποκτήσει.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...