Mήνυση στον Χρύσανθο Λαζαρίδη θα καταθέσει ο Κωνσταντόπουλος

Mήνυση στον Χρύσανθο Λαζαρίδη θα καταθέσει ο Κωνσταντόπουλος
Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα πάει σήμερα Παρασκευή, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Χρύσανθου Λαζαρίδη.
Γράφει ο Βηματοδότης στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:

«Την Παρασκευή μεταβαίνει, όπως ο ίδιος με πληροφόρησε, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού (και στενός συνεργάτης του κ. Αλ. Τσίπρα) κ. Ν. Κωνσταντόπουλος για να καταθέσει μήνυση εναντίον του συμβούλου του Πρωθυπουργού, κ. Χρ. Λαζαρίδη.

Η αιτία;

Η θεωρία περί των δύο άκρων, που ο κ. Κωνσταντόπουλος λέει ότι επικαλείται ο κ. Λαζαρίδης. Ο κ. Κωνσταντόπουλος φαίνεται ότι έχει εξοργισθεί με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο και δεν κρύβει την οργή του. Ελεγε μάλιστα σε συνεργάτες του (και σας το μεταφέρω επί λέξει) ότι «δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που τυχαίοι και μοιραίοι άνθρωποι τρυπώνουν δίπλα σε πρωθυπουργούς και μεταφέρουν τα ελλείμματά τους ως βάρη αμοραλισμού και παραγοντισμού στον δημόσιο βίο της χώρας, φτιάχνοντας κλίμα μικρονοϊκό, νοσηρό και επικίνδυνο.

Θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, γιατί τέτοια παιχνίδια την ώρα που η πατρίδα κρέμεται ανάποδα αποτελούν ιστορική πρόκληση».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...