Οι εξετάσεις στη σορό του 34χρονου trapper θα δείξουν αν είχε καταναλώσει και πόσο αλκοόλ – Βίντεο κατά μήκος της διαδρομής εξετάζουν οι αρχές – Ελεύθερος μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο οδηγός του Audi R8 που αναζητούσε η αστυνομία
Με οδηγό τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, μετά και την εμφάνιση του οδηγού του δεξιοτίμονου Audi R8 που εκινείτο παράλληλα με την Porsche του Mad Clip.

Μαρτυρίες λένε πως τα δυο super cars ξεκίνησαν κόντρα απο τα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης και αφου πέρασαν άλλα δυο φανάρια, πιθανότατα με πράσινο, η Porsche του 34χρονου ράπερ «έφυγε» εξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης. Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Οι αστυνομικοι ειχαν ταυτοποιήσει το συγκεκριμένο Audi και χθες ο οδηγός αφου παρουσιάστηκε αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη αποχώρησε. Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ ειχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

troxaio_madclip
troxaio_madclip2
troxaio_madclip3
troxaio_madclip4
madclip_troxaio_in
troxaio_simeio_madclip3
troxaio_simeio_madclip4

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...