Mad Clip: Το νερό και η κόντρα τον έβγαλαν από το δρόμο; (+video)Ο οδηγός του Audi R8 παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία. Δείτε συγκλονιστικό video, λίγο πριν τη μοιραία έξοδο του τράπερ…

Με τη βοήθεια βίντεο αλλά και αξιοποιώντας μαρτυρίες και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της παραλιακής τα στελέχη της Τροχαίας προσπαθούν να εξιχνιάσουν το ατύχημα που κόστισε τη ζωή του Mad Clip.

Εν τω μεταξύ παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του δεξιοτίμονου Audi R8 που αναζητούνταν. Μαρτυρίες αναφέρουν πως μεταξύ των δύο super cars ξεκίνησε μία χωρίς συνεννόηση κόντρα στα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης (η κόντρα των φαναριών – όπως λέγεται) και αφού πέρασαν από άλλα δυο φανάρια, κατά πάσα πιθανότητα με πράσινο, ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche μπροστά από την εκκλησία της Φανερωμένης με αποτέλεσμα το ατύχημα και το θάνατό του.

Σημειώστε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsauto, κάτοικοι και συχνά περαστικοί της περιοχής, αναφέρουν ότι σε εκείνο το σημείο (στο πρατήριο της BP) τέτοιες ώρες συνήθως ποτίζεται το πράσινο στα παρτέρια και το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα κάποια ποσότητα νερού να διοχετεύεται στο δρόμο. Αυτό αναμφίβολα είναι ένα ακόμα στοιχείο που εξετάζεται από τους ειδικούς εμπειρογνώμονες, παράλληλα με την δεδομένη υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός με τα δεδομένα να αναφέρουν για άνω των 150kmh…

Φυσικά τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι τοξικολογικές αναλύσεις για κατανάλωση αλκοόλ κλπ…

Σε ότι αφορά τον οδηγό του Audi R8, αρνείται την οποιαδήποτε κόντρα λέγοντας ότι το δικό του αυτοκίνητό είναι σαφώς πιο γρήγορο και δεν χρειαζόταν να μπεί σε τέτοια δοκιμασία. Μετά τις απαντήσεις που έδωσε στα ερωτήματα των ανδρών της Τροχαίας, αποχώρησε.

Η ιατροδικαστική έκθεση σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν αν ο 34χρονος τράπερ, που πριν βρισκόταν σε γάμο σε κλάμπ της παραλιακής είχε καταναλώσει αλκοόλ.

newauto.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...