Madonna: Υπέρ της Χίλαρι με γυμνή ανάρτησή της στο Instagram

Μαντόννα

Εχθές μόλις η Κέιτι Πέρι έκανε το διαδίκτυο να κοκκινίσει από ντροπή, πρωταγωνιστώντας σε σατιρική καμπάνια του Funny or Die κατά της αποχής στις επερχόμενες εκλογές φορώντας τίποτα.  

Η Madonna τη μιμείται καθώς σήμερα η βασίλισσα της pop ακολουθεί το παράδειγμα της και υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον με μια γυμνή ανάρτηση της που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες ως προς την πολιτική της τοποθέτηση.

“Ψηφίζω γυμνή μαζί με την Κέιτι Πέρι. Ψηφίστε τη Χίλαρι. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε” έγραψε στη λεζάντα της λήψης η 58χρονη σταρ που ποτέ δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια.

Αυτή δεν ήταν η μόνη ανάρτηση της Madonna με αφορμή τον προεκλογικό αγώνα των εντυπώσεων πριν τις εκλογές το Νοέμβριο.

Σε άλλo post της η Madonna δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την εμφάνιση της στα Brit Awards 2015 πειραγμένη στο Photoshop. Σε αυτή η Madge στηρίζεται στους ώμους της Κλίντον γράφοντας:

“Ζώντας για τη Χίλαρι. Ναι, ψηφίζω για την εξυπνάδα. Ψηφίζω για ίσα δικαιώματα στις γυναίκες και σε όλες τις μειονότητες”.

Την ίδια στιγμή η γυναίκα που όρισε την pop πήρε ανοιχτά θέση και για τις προσβολές που έχει εξαπολύσει ο αντίπαλος της Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ, για τη φίλη της Ρόζι Ο’ Ντόνελ. Ο Τραμπ, εχθρός της Ο’ Ντόνελ από παλιά, έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές τις γυναίκες με περιττά κιλά, “γουρουνίτσες”, “τεμπέλες” και “σκυλιά”.

“Τα βάζεις με το κορίτσι μου τη Ρόζι, τα βάζεις με μένα” έγραψε. Η Madonna έριξε ξανά το γάντι με τις ευλογίες του Μπαράκ Ομπάμα.

 

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...