Απέναντι από ένα μαύρο και ένα λευκό Mystery Box βρέθηκαν οι παίκτες του MasterChef οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν δύο πιάτα με τα διαθέσιμα υλικά, ένα αλμυρό κι ένα γλυκό. Οι καλύτερες προσπάθειες της δοκιμασίας ανήκαν στον Νικήτα και το Γιάννο.

Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν όλα τα πιάτα και αποφάσισαν πως το πιάτο με τις λιγότερες αστοχίες ήταν αυτό του Νικήτα. Ο Νικήτας Μπατσικούρας λοιπόν αναδείχθηκε ο νικητής του Silver Mystery Box και θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολουθεί και οι επιλογές του θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την κατάκτηση του Silver Award.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό του Βασίλη

Ο Βασίλης Μπόλλος, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας φάνηκε πως δεν ήταν πολύ σίγουρος για τα πιάτα τα οποία παρουσίασε στους κριτές και είχε δίκιο καθώς η προσπάθεια του τόσο στο αλμυρό, όσο και στο γλυκό πιάτο δεν άρεσε στους κριτές.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς  πήρε τη χαρτοπετσέτα και έφτυσε την μπουκιά του, ενώ απευθυνόμενος στον διαγωνιζόμενο του είπε ότι έκανε κακώς που δε δοκίμασε τα πιάτα.

«Δε μου έχει φτύσει κανένας το πιάτο. Σήμερα ένιωσα πολύ άσχημα. Ένιωσα  άσχημα. Νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτό. Πραγματικά ντράπηκα. Πήγα να κάνω κάτι για να μην εξευτελιστώ και τελικά ξεφτιλίστηκα», είπε λίγα λεπτά αργότερα ο Βασίλης σε δηλώσεις του στην κάμερα.

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...