ΟΤζόναθαν Χάρνετ γεννήθηκε στον Καναδά και ταξίδεψε πολύ στην ζωή του. Η διαδρομή του τον έφερε στην Ελλάδα το 2002 όπου έμεινε για έξι μήνες. Εδώ γνώρισε την σύζυγό του με την οποία έχει φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. Ο φιλόδοξος μάγειρας, δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef μετά από προτροπή της συζύγου του. «Με στηρίζει 100% σε αυτά που κάνω εδώ» είπε ο Τζόναθαν.

Ο γιος του Τζόναθαν τόνισε πως αν ο πατέρας του περάσει στο διαγωνισμό θα αλλάξει το μενού στο σπίτι και θα μπουν στην καθημερινότητα τους οι μπάμιες…

Όταν ο Τζόναθαν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και εκείνοι τον ρώτησαν την ιστορία του, τους είπε μεταξύ άλλων πως είναι αυτό που λέμε «πολίτης του κόσμου».

«Ποιο ήταν η πρώτη λέξη που έμαθες στα Ελληνικά;» θέλησε να μάθει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο παίκτης τόνισε ότι η πρώτη λέξη ήταν η λέξη «παπάρα» και περιέγραψε την κλασική κίνηση όταν κάποιος βουτάει το ψωμί στο ελαιόλαδο.

Όσον αφορά τη δεύτερη, αυτή ήταν η λέξη μ…ας και όπως τόνισε ο Τζόναθαν στην κάμερα της παραγωγής είναι υπέροχη λέξη καθώς μπορεί να έχει είτε θετική χροιά είτε αρνητική ανάλογα με τον τρόπο που την χρησιμοποιεί ο κάθε ένας.

Ο παίκτης δημιούργησε ένα πιάτο με έμπνευση από διάφορες κουζίνες και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρία «ναι» ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον χαρακτήρισε «πηγή έμπνευσης».

πηγη newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...