MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπέλλος για τη σχέση του με τη Μαρία

MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπέλλος για τη σχέση του με τη Μαρία
MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπέλλος για τη σχέση του με τη Μαρία

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Μπέλλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαρία επιβεβαιώνοντας ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

“Με τη Μαρία είμαστε μαζί. Αν ήμουν ένα μήνα ακόμη μέσα στο παιχνίδι θα είχα γίνει αστροναύτης και θα τα είχα με εξωγήινο. Σε κάποια φάση πήγα εγώ στο σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της, τόσο απλά. Δεν χωρίσαμε ποτέ συναισθηματικά. Με τι αεροπλάνο να πάω πίσω στην Νορβηγία, δεν στέκει αυτό”, είπε ο Δημήτρης Μπέλλος μιλώντας στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

“Για μένα με την Μαρία ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι, οπότε η Μαρία έδινε χρώμα και μία απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για εμένα ήμασταν κουραστικοί. Είχα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και κάτι παραπάνω. Οι άλλοι έκαναν τις παρέες τους και εγώ έκανα την παρέα μου με την Μαρία”, ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής και πρόσθεσε:

“Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο και πίσω από τις κάμερες δεν μιλούσε μόνο η Μαρία, μετά τα άκουγε και λίγο από εμένα. Έλεγα να μην δώσω συνέχεια γιατί δεν θα φύγουμε ποτέ. Η σχέση μου με τη Μαρία δεν με επηρέασε καθόλου στην συμπεριφορά μου μέσα στο σπίτι. Όταν γνώρισα καλύτερα τα παιδιά και επέλεξα με ποιους θα μιλάω, με ποιους θα κάνω παρέα, δεν σημαίνει ότι αποτραβήχτηκα από κάποιους άλλους. Είναι οι πρώτες δύο εβδομάδες που θα δεις με ποιους θα ταιριάξεις”.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...