Masters-Antirrio 2018: Μετατροπή του αγωνιστικού χώρου σε αρένα-Σε λίγη ώρα οι ημιτελικοί σε άνδρες-γυναίκες-Ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής τελευταίας ημέρας

Από πολύ νωρίς το πρωί,ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Beach volley του Αντιρρίου αλλάζει όψη.

Πλέον τα δύο γήπεδα έχουν καταργηθεί και οι επιπλέον θέσεις έρχονται να συμπληρώσουν τον αριθμό των καθισμάτων στο ένα και μοναδικό  γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθούν τόσοι οι ημιτελικοί ,όσο και οι τελικοί ανδρών και γυναικών.

Οι θεατές πλέον μαζί με τις θέσεις ορθίων που θα φιλοξενηθούν σε ειδική εξέδρα νότια του γηπέδου (πλάτη στη θάλασσα) θα είναι περί τυους 700.

-Οι ημιτελικοί των γυναικών

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα της ημέρας,οι Εθνικές ομάδες Καραγκούνη / Σπηλιωτοπούλου και Μαναβή / Τσοπούλου προκρίθηκαν στα ημιτελικά του τουρνουά Masters στο Αντίρριο. Αργυρίου / Κλέπκου και Μεθενίτη Τριανταφυλλίδη συμπληρώνουν την τετράδα των ημιτελικών στις γυναίκες.

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην καυτή άμμο της παραλίας Αντιρρίου και στα τρία εντυπωσιακά γήπεδα που έχουν στηθεί για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Ο ημιτελικός μεταξύ των Καραγκούνη / Σπηλιωτοπούλου – Αργυρίου / Κλέπκου θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας των Μεθενίτη / Τριανταφυλλίδη – Μαναβή / Τσοπούλου.

Ο τελικός θα γίνει στις 20.00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

-Οι ημιτελικοί των ανδρών

Δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, μία της Χαλκίδας και μία από Πειραιά συμπληρώνουν την τετράδα του 4ου τουρνουά Masters στο Αντίρριο στην κατηγορία των ανδρών.
Οι νικητές της Ολυμπίας Γιώργος Μιχελάκης / Βασίλης Μούχλιας από την Θεσσαλονίκη νίκησαν στον προημιτελικό με 2-0 (21-12, 21-18) σετ τους Χρήστο Βολουδάκη / Θωμά Καπίρη και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τους Αθηναίους Κώστα Κογκαλίδη / Μενέλαο Κοκκινάκη, οι οποίοι νίκησαν στην οκτάδα με ανατροπή 2-1 (17-21, 21-14, 15-12) σετ τους Θωμά Δημητριάδη / Χάρη Σακόγλου.
Οι Χαλκιδέοι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στον προημιτελικό και επικράτησαν των Παναγιώτη Ιωαννίδη / Βασίλη Κωστόπουλου με 2-0 (21-11, 21-14) σετ και στον δρόμο για τον τελικό θα αναμετρηθούν με τους Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτη / Γιώργο Τερζόγλου.
Οι ημιτελικοί των ανδρών θα ξεκινήσουν στις 13.00 της Κυριακής και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί υπό το φως των προβολέων στις 21.00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...