Nέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα μεγάλα αφεντικά δουλεύουν και τα Σαββατοκύριακα

Nέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα μεγάλα αφεντικά δουλεύουν και τα Σαββατοκύριακα
Για τα υψηλά στελέχη εταιριών η εργασία είναι πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό δεν ξεκολλάνε το μυαλό τους από αυτή ούτε τα Σαββατοκύριακα σύμφωνα με μια έρευνα του CNBC.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν ότι έξι στα δέκα στελέχη επιχειρήσεων χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές για να ανακτήσουν πληροφορίες αλλά και για να ενημερωθούν ακόμα και όταν οι χρηματοπιστωτικές αγορές έχουν κλείσει. Το φαινόμενο παρατηρείται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις σε επιχειρήσεις.

Επίσης, όπως αποκαλύπτει η έρευνα, ενώ στη Ασία και τις ΗΠΑ η καλύτερη ώρα για να ενημερωθούν είναι τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, στην Ευρώπη, προτιμούν τις βραδινές ώρες.

Όπως αναφέρει η έρευνα, το 48% των ερωτηθέντων, θεωρεί ότι τα Σαββατοκύριακα, έχει τη δυνατότητα να αφιερώσει πιο πολύ χρόνο στο να διαβάσουν μια πληροφορία και να εμβαθύνουν στο θέμα ενώ όπως λένε πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Τέλος, όσον αφορά τις συσκευές που χρησιμοποιούν τα υψηλά στελέχη για να ενημερωθούν, το 2013, το 93% των Ευρωπαίων δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν smartphone ή tablet, ενώ στις ΗΠΑ η πιο δημοφιλής συσκευή είναι το το iPad.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...